Blog

Nimble Storage introduceert entry level All-flash array!

Lage latency van All-Flash tegen zeer aantrekkelijke prijs.

Nimble Storage introduceert vandaag zijn nieuwste toevoeging aan het All-Flash portfolio, de AF1000. Deze entry level All-Flash array biedt de complete featureset van de highend modellen tegen een erg aantrekkelijke prijs. De prijsstelling maakt All-Flash, en daarmee zeer snelle toegang tot de complete dataset, weer een stuk beter bereikbaar voor organisaties.

Veel organisaties willen de lage latency van All-Flash. Snelle toegang tot hun data en het liefst alle data. Dat betekent echter niet atlijd dat de performance eis van 100.000+ IOPS aanwezig is. De AF1000 speelt precies hierop in door de complete featureset en lage latency te bieden tot aan 35.000 IOPS. De array biedt in veel situaties ruim voldoende capaciteit: van 15TB tot aan 150TB effective capacity. Daarnaast is schaalbaarheid in performance naar het niveau van hogere modellen in de vorm van scale-up of scale-out mogelijk.

Spectable.png

Standaard functies zijn o.a. replicatie, deduplicatie en compressie, snapshots, VMware VVOLs ondersteuning, Veeam Integratie (vanaf v9.5) en uiteraard volledige opname in de InfoSight analytics cloud van Nimble Storage. Meer informatie over World's Biggest Little Flash array, download hier (zonder registratie!) de datasheet of neem contact met ons op.

NextStep24 is enthousiast!