Blog

Nimble Storage All Flash storage

De innovatieve All Flash lijn van Nimble Storage (AF series)

Nimble All Flash Arrays

Nimble Storage, die een zeer goede naam heeft opgebouwd in “Predictive” hybride storage arrays (CS series), heeft  een state of the art All Flash productlijn gelanceerd, de AF series. Deze ultra-high performance storage arrays zijn net als de bestaande CS serie voorzien van een grote hoeveelheid innovatie. Hierdoor is een Nimble AF systeem in staat om meer performance en capaciteit te leveren vanuit een systeem met een kleinere footprint en met een aanzienlijk lagere investering dan andere All Flash storage arrays.

Scale-out

De AF systemen kunnen met de van Nimble bekende scale-out mogelijkheden in één omgeving worden gecombineerd met hybride CS systemen om zo een optimale mix van (schaalbare) performance en capaciteit te vormen. Nimble AF en CS systemen zijn als eenheid te beheren en bieden een organisatie maximale flexibiliteit en schaalbaarheid met minimale beheersinspanning.

InfoSight

Via Nimble InfoSight wordt elk Nimble storage systeem continu gemonitord en worden capaciteit, performance, status van de hardware en vele andere parameters gecontroleerd. Zo kunnen problemen worden opgelost vóórdat deze zich voordoen, en kan vroegtijdig worden geanticipeerd op het mogelijk bereiken van capaciteits- of performance limieten.

All Flash Modellen

De Nimble AF arrays zijn er in 4 modellen: de AF3000, AF5000, AF7000 en AF9000 met een totale schaalbaarheid van 4TB tot 1,6PB (bruikbaar), wat dankzij deduplicatie resulteert in 60TB tot zelfs 8PB effectieve capaciteit. De performance is vanaf 50.000 IOPS voor een enkel AF3000 systeem tot 1,2 Miljoen IOPS voor een uitgebouwd AF9000 cluster.

Lees meer op deze pagina:

http://www.nimblestorage.com/technology-products/all-flash-arrays/