ARCTIC WOLF BENELUX PARTNER OF THE YEAR 2023

We zijn door het dolle heen! NextStep24 heeft zojuist de Arctic Wolf BENELUX PARTNER OF THE YEAR 2023 award gewonnen! We zijn zo trots op ons team en alle inspanningen die we hebben geleverd. Deze award is een erkenning voor onze voortdurende toewijding aan innovatie en groei in de technologie-industrie. We hebben hard gewerkt om onze klanten te ondersteunen en hen te helpen succes te behalen in het digitale tijdperk.

Maar we kunnen dit succes niet toeschrijven aan onszelf alleen. We willen ook Arctic Wolf bedanken, onze geweldige samenwerkingspartner op het gebied van cybersecurity. Samen hebben we de cybersecurity-omgeving van onze klanten verbeterd en hen beschermd tegen de steeds veranderende dreigingen op het internet.

Het is geweldig om te zien dat onze inzet vruchten afwerpt. We zijn vastbesloten om te blijven groeien en meer organisaties te helpen hun belangrijke gegevens te beschermen.

Met de erkenning die we hebben gekregen en het partnerschap met Arctic Wolf, streven we naar uitmuntendheid en willen we voorop blijven lopen in de technologische wereld. We zijn enthousiast om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft!

We kunnen niet wachten totdat we bij alle bedrijven in Nederland de dataprotectie op orde hebben gebracht!