Office 365 backup dienst

Lees je in over onze Office 365 Back-up dienst

31 mei 2023

Bescherm uw bedrijfsgegevens met een volledig beheerde back-upservice voor Microsoft Office 365-gegevens. Maak dagelijks back-ups van e-mail, OneDrive, SharePoint en Teams data naar een veilige externe locatie. Onbeperkte opslagcapaciteit en bewaartermijn, betaalbaar en geschikt voor bedrijven van elke omvang. Voorkom verlies van belangrijke informatie en verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.

Als bedrijf is het essentieel om ervoor te zorgen dat alle bedrijfsgegevens veilig en toegankelijk worden bewaard. Vooral in deze moderne tijd, waarin steeds meer bedrijven overstappen naar de cloud en werken met SaaS-diensten, is het van vitaal belang om een solide back-up- en herstelplan te hebben.

Een van de meest gebruikte SaaS-diensten voor bedrijven is Microsoft Office 365. Deze service biedt een scala aan functies, waaronder e-mail, OneDrive, SharePoint en Teams. Hoewel Microsoft zelf back-ups maakt van de data die op hun servers wordt opgeslagen, is het nog steeds belangrijk om een extra back-up van deze gegevens te maken.

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven in het verleden problemen hebben ondervonden bij het herstellen van gegevens na een onverwachte storing of een ongepaste verwijdering van gegevens. Dit kan leiden tot verlies van belangrijke informatie en vertragingen bij de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Om deze problemen te voorkomen, biedt deze SaaS-dienst een volledig beheerde back-upservice voor Office 365-gegevens.

Deze dienst maakt dagelijks back-ups van alle gegevens die opgeslagen zijn in de Microsoft Office 365-omgeving, waaronder e-mails, OneDrive, SharePoint en Teams data. Deze back-ups worden opgeslagen in een hoogwaardig datacenter in Nederland, buiten de Microsoft Azure en Microsoft Cloud-omgeving. Dit betekent dat de gebruikersgegevens veilig en beschermd zijn tegen onverwachte storingen of aanvallen op Microsoft-servers.

De back-upservice wordt all-inclusief geleverd en heeft een onbeperkte opslagcapaciteit per gebruiker en een ongelimiteerde bewaartermijn. Dit betekent dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over variabele kosten voor het maken van back-ups of het herstellen van gegevens, ongeacht hoeveel gegevens zij opslaan in de Office 365-omgeving.

Bovendien is de prijs per gebruiker per maand zeer aantrekkelijk en betaalbaar. Het is zelfs goedkoper dan de prijs van een kopje koffie. Dit maakt het voor bedrijven van elke omvang haalbaar om een solide back-up- en herstelplan te hebben voor hun Office 365-gegevens.

Het is belangrijk om te onthouden dat Microsoft Office 365 zelf geen back-ups maakt van de gegevens van de gebruikers. Dit maakt het noodzakelijk voor bedrijven om zelf een back-up te maken en deze veilig op te slaan op een externe locatie. Deze volledig beheerde back-upservice voor Office 365-gegevens biedt bedrijven de zekerheid dat hun gegevens veilig en toegankelijk zijn en dat zij geen enkele vertraging of onderbreking in hun bedrijfsactiviteiten zullen ondervinden als gevolg van verloren of beschadigde gegevens.

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl