Voorkom Gegevensverlies in Microsoft 365 met AFI-ondersteunde Back-upoplossingen

Voorkom Gegevensverlies in MS365 met AFI Back-up

9 juli 2024

In de informatietechnologiewereld is Microsoft 365 een bekende naam. Het omvat essentiële tools en programma's zoals SharePoint, OneDrive, Outlook en Teams. Maar wist je dat Microsoft 365 niet automatisch back-ups maakt van je belangrijke gegevens? Dit kan een groot probleem zijn. Hier leggen we uit waarom en hoe onze oplossing, aangedreven door AFI, kan helpen.

Het Gevaar van Geen Back-up

Stel je voor dat al je belangrijke documenten, e-mails en data zijn opgeslagen in Microsoft 365. Wat gebeurt er als er iets misgaat, zoals per ongeluk verwijderde bestanden, een cyberaanval of een technisch probleem? Je kunt in een oogwenk al je gegevens verliezen. Hoewel Microsoft een standaard back-up proces heeft, is dit beperkt: e-mails worden 14 dagen bewaard, Teams-gegevens 30 dagen en SharePoint en OneDrive bestanden 93 dagen. Na deze periodes zijn de gegevens niet meer terug te halen. Daarom adviseert Microsoft zelf om een externe back-up oplossing te gebruiken.

Meerlaagse Beveiliging voor Microsoft 365

Gelukkig is er een oplossing: onze back-upservice, aangedreven door AFI. Deze service beschermt en maakt back-ups van je gehele Microsoft 365 omgeving, inclusief SharePoint, Teams, Outlook en OneDrive. Mocht je bestanden of e-mails moeten herstellen, kan onze oplossing dit eenvoudig doen. Bovendien biedt het bescherming tegen malware, e-mailcompromittering en phishing-aanvallen.

Bescherming tegen Cyberaanvallen

Eigen herstelfuncties voor SaaS-applicaties kunnen ineffectief zijn, wat je kwetsbaar maakt voor gegevensverlies. Onze AFI-ondersteunde back-upservice biedt een robuustere bescherming tegen kwaadaardige cyberdreigingen, specifiek voor Microsoft 365-applicaties zoals Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams.

NEXTSTEP24 cloud back-up powered by afi

Onze back-upservice, aangedreven door AFI, is ontworpen om jou gemoedsrust te geven. We werken nauw met jou samen om je behoeften te begrijpen en een op maat gemaakte back-upstrategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om het beschermen van gevoelige bedrijfsgegevens, het waarborgen van naleving van regelgeving of het beschermen tegen ransomware-aanvallen, wij hebben de expertise en de middelen om je te helpen.

Met onze oplossing kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn, ongeacht de omstandigheden. We bieden niet alleen back-upfunctionaliteit, maar ook herstelmogelijkheden op maat, zodat je snel weer operationeel kunt zijn na een incident. Bovendien bieden we continue monitoring en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je back-upstrategie altijd up-to-date en effectief blijft.

Vraag vrijblijvend informatie aan. Onze specialisten luisteren naar je behoeften en geven eerlijk advies over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

© NextStep24 B.V.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming