BLOGS SEPTEMBER (1)

Wat is de NextStep24 strippenkaart?

6 september 2023

In de dynamische wereld van technologie en IT is goede technische ondersteuning van onschatbare waarde. Voor veel bedrijven kan het echter een uitdaging zijn om snel en gemakkelijk de juiste expertise in te schakelen wanneer dat nodig is. Daar komt de NextStep24 strippenkaart om de hoek kijken. Met dit systeem kunnen bedrijven technische ondersteuning op maat krijgen zonder gedoe met administratieve rompslomp. In dit blog ontdek je hoe de strippenkaart toegepast kan worden en welke voordelen deze biedt voor klanten.

De NextStep24 strippenkaart is een handige verzameling van strippen, waarbij elke strip staat voor één uur technische ondersteuning. Met deze strippen kunnen bedrijven verschillende technische diensten afnemen, zowel op afstand als op locatie. Dit flexibele systeem zorgt ervoor dat klanten toegang hebben tot gespecialiseerde ondersteuning op de meest cruciale momenten, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de administratieve kant van zaken.

Welke diensten worden gedekt door de strippenkaart? 

De NextStep24 strippenkaart biedt een uitgebreid scala aan technische diensten die bedrijven kunnen inwisselen voor hun strippen. Enkele van deze diensten zijn:

 1. Telefonische & e-mail ondersteuning: Snel en direct contact met ervaren specialisten voor vragen en problemen.
 2. Periodiek beheer op locatie: Voor regelmatige controle en optimalisatie van IT-infrastructuur.
 3. Remote (systeem)beheer: Op afstand technische issues oplossen en systeembeheer uitvoeren.
 4. On-site installatie- of supportwerkzaamheden: Persoonlijke ondersteuning en installatie ter plaatse.

Voordelen van de NextStep24 strippenkaart: 

 1. Eenvoudig bereikbare technische ondersteuning: Bedrijven kunnen snel en gemakkelijk toegang krijgen tot gespecialiseerde hulp op diverse technische gebieden, zoals SAN, backup, consultancy, design, en change management.
 2. Geen administratieve rompslomp: Het inwisselen van strippen voor ondersteuning is een naadloos proces zonder gedoe met administratieve handelingen. Dit zorgt voor efficiëntie en bespaart kostbare tijd.
 3. Snelle response: Met de strippenkaart krijgen klanten direct toegang tot ervaren specialisten, wat resulteert in snelle oplossingen en minimaliseert downtime.
 4. Flexibele ondersteuning: De mogelijkheid om on-site support in eenheden van een halve dag te krijgen, maakt het systeem zeer flexibel en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van een bedrijf.

NextStep24 jouw sparringen/of supportpartner voor de volgende focusgebieden: 

 • Server infrastructure & virtualization;
 • Back-up & Replication;
 • Cloud Storage;
 • Archiving;
 • Software defined storage;
 • Storage virtualization;
 • Disaster Recovery & Business Continuity;
 • FC & IP storage arrays / nodes;
 • FC & IP Storage switching;
 • Infrastructure Monitoring

Conclusie

De NextStep24 strippenkaart is een waardevol hulpmiddel voor bedrijven die behoefte hebben aan technische ondersteuning op maat. Met eenvoudig bereikbare expertise, geen administratieve rompslomp en snelle respons van ervaren specialisten biedt dit systeem een efficiënte oplossing voor de uitdagingen van de moderne IT-wereld. Als jouw bedrijf behoefte heeft aan een betrouwbare partner voor technische vraagstukken, overweeg dan zeker de NextStep24 strippenkaart als jouw sparring- en installatiepartner voor diverse focusgebieden in de IT-wereld.

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl