Assessments

Met onze assessments realiseren wij een laagdrempelige en kosteneffectieve aanpak met een hoge toegevoegde waarde. Een NextStep24 assessment wordt samen met u gedaan. En u kunt kort daarop aan de slag met de uitkomsten van het assessment.

Op basis van een NextStep24 assessment krijgt u inzicht in de kwaliteit van de beheersmaatregelen die van primair belang zijn voor het waarborgen van de continuïteit en betrouwbaarheid van de IT omgeving. Onze assessments zijn echter ook geschikt voor kleine IT omgevingen.

Eigenlijk is een assessment is een 'must have’ als u snel en tegen lage kosten inzicht wil hebben in uw IT-omgeving en de essentiële IT maatregelen benodigd voor uw organisatie. De uitkomsten bieden een gestructureerde basis om mogelijke risico’s te bepalen en de aanpak van de controle hierop af te stemmen.

Assessments maken de relaties tussen beheersmaatregelen in de bedrijfsprocessen, de systemen die daarbij worden gebruikt en relevante applicaties binnen de organisatie goed zichtbaar. De uitkomsten helpen u te bepalen of een procesgerichte controle mogelijk is en welke tests en aanpassingen er zinvol zijn. Verder vormen de uitkomsten een goede basis voor de managementletter.

Met de inzet van een NextStep24 assessment kunt u uw huidige IT infrastructuur kosten aanzienlijk terugbrengen. Onze assessments bieden een zeer laagdrempelige en kosteneffectieve aanpak om serieus aandacht te besteden aan de kwaliteit van de automatisering binnen uw organisatie en zorgt ervoor de kwaliteit, doelmatigheid en doeltreffendheid van uw controle te verhogen.

Interesse? Bel of mail ons en wij plannen een afspraak met u in.

Andere Diensten

 • Restore as a Service

  Restore as a Service

  Alle functionele voordelen met betrekking tot ”het buiten de deur zetten van uw back-up” maar met een aantal unieke en belangrijke toevoegingen.

 • Consultancy

  Consultancy

  ICT consulting, of advisering, is een segment dat zich richt op het adviseren van bedrijven over hoe zij ICT het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

 • Financial Services

  Financial Services

  Leasing is alledaags. Auto’s, inboedel en gereedschap, dus waarom niet uw ICT?

 • Advies en ontwerp

  Advies en ontwerp

  Adviseren en ontwerpen! Onze klanten en prospects vooruit helpen op een no-nonsens manier. Dit is wat wij als NextStep24 graag en veel doen. Open, eerlijk, helder en met als doel een goed en stabiel eindresultaat.

 • Implementatie

  Implementatie

  Server, netwerk –en storage infrastructuren zijn nog steeds hard nodig voor een goedwerkende ICT omgeving. Oplossingen hiervoor worden door NextStep24 engineers geïnstalleerd.

 • Onderhoud & Support

  Onderhoud & Support

  Een onderhoudscontract is belangrijk voor de continuïteit en veiligheid van uw hardware of software oplossing die uw bedrijfsdata beschermen of opslaan.

 • Strippenkaart

  Strippenkaart

  Heeft u behoefte aan technische ondersteuning, al dan niet op locatie, dan krijgt u die tegen inlevering van het benodigde aantal strippen, zonder verdere administratie.