> CONSULTANCY
ict oplossing

> IT consultancy op weg naar de oplossing

ICT consulting, of advisering, is een segment dat zich richt op het adviseren van bedrijven over hoe zij ICT het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. ICT consulting omvat zowel advies- als implementatiediensten. Consultancy heeft helaas niet altijd een goede naam en wordt vaak gezien als kostenverhogend en weinig toevoegend!

NextStep24 heeft hier eigen ideeën over en levert consultancy/advies diensten die de uitgangspunten van uw organisatie centraal stellen middels een door NextStep24 zelf ontwikkeld “intake document”.  Dit document is vanuit de vele jaren praktijkervaring met storage- en virtualisatie projecten opgesteld door medewerkers van NextStep24.

ict oplossingen

> Antwoord op uw ICT vraagstukken 

Middels dit document worden er (soms lastige) vragen gesteld die moeten worden beantwoord om tot een passende oplossing te komen die ook echt past bij de wensen en uitgangspunten van uw organisatie. Hierin worden bijvoorbeeld Cloud integratie, Hybride oplossingen en het toevoegen van nieuwe technologie aan bestaande omgevingen besproken.

Een “Proof Of Concept” of demo/trial kan onderdeel uitmaken van de consultancy opdracht zodat u eerst ziet en ervaart wat u koopt. Logisch toch!

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 304
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl