Implementatie

Server, netwerk –en storage infrastructuren zijn nog steeds hard nodig voor een goedwerkende ICT omgeving. Oplossingen hiervoor worden door NextStep24 engineers geïnstalleerd. Een samenwerking met technische specialisten van de betrokken fabrikant is uiteraard mogelijk.

Installatie gebeurt conform de best practices van onze technologie-partners, afgestemd op uw eisen en wensen en het door u beoogd gebruik. Hierdoor ontstaat een stevig fundament die op uw bestaande ICT omgeving aansluit en klaar is voor de volgende stap. Na de fysieke installatie volgen de logische of functionele onderdelen van de implementatie.  Datamigratie, server virtualisatie, back-upinrichting en replicatie kunnen onderdeel zijn van een dergelijk project.

Onze engineers voeren de installatie en implementatie graag voor u uit. Echter, succesvol een project uitvoeren is meer dan alleen het aanschaffen en inzetten van de benodigde middelen en componenten. Systemen en data moeten tenslotte altijd beschikbaar blijven voor uw organisatie. Zorgvuldigheid is dus geboden.

Voor aanvang wordt een plan van aanpak met u besproken en het project wordt volgens een standaard projectmethodologie uitgerold. Hiermee zorgt NextStep24 ervoor dat uw nieuwe ICT-systemen gecontroleerd worden geïmplementeerd, waarbij gelet wordt op kosten, korte doorlooptijden nagestreefd worden en voorgangsbewaking en een goed eindresultaat vanzelfsprekend zijn.

Andere Diensten

 • Restore as a Service

  Restore as a Service

  Alle functionele voordelen met betrekking tot ”het buiten de deur zetten van uw back-up” maar met een aantal unieke en belangrijke toevoegingen.

 • Consultancy

  Consultancy

  ICT consulting, of advisering, is een segment dat zich richt op het adviseren van bedrijven over hoe zij ICT het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

 • Financial Services

  Financial Services

  Leasing is alledaags. Auto’s, inboedel en gereedschap, dus waarom niet uw ICT?

 • Advies en ontwerp

  Advies en ontwerp

  Adviseren en ontwerpen! Onze klanten en prospects vooruit helpen op een no-nonsens manier. Dit is wat wij als NextStep24 graag en veel doen. Open, eerlijk, helder en met als doel een goed en stabiel eindresultaat.

 • Assessments

  Assessments

  Na de significante investering in een IT omgeving is het wenselijk dat deze omgeving maximaal wordt benut. Experts van NextStep24 staan klaar om voor u te inventariseren of dit het geval is.

 • Onderhoud & Support

  Onderhoud & Support

  Een onderhoudscontract is belangrijk voor de continuïteit en veiligheid van uw hardware of software oplossing die uw bedrijfsdata beschermen of opslaan.

 • Strippenkaart

  Strippenkaart

  Heeft u behoefte aan technische ondersteuning, al dan niet op locatie, dan krijgt u die tegen inlevering van het benodigde aantal strippen, zonder verdere administratie.