> IMPLEMENTATIE
goedwerkende ict omgeving

> Een goedwerkende ict omgeving

Server, netwerk –en storage infrastructuren zijn nog steeds hard nodig voor een goedwerkende ICT omgeving. Oplossingen hiervoor worden door NextStep24 engineers geïnstalleerd. Een samenwerking met technische specialisten van de betrokken fabrikant is uiteraard mogelijk.

Installatie gebeurt conform de best practices van onze technologie-partners, afgestemd op uw eisen en wensen en het door u beoogd gebruik. Hierdoor ontstaat een stevig fundament die op uw bestaande ICT omgeving aansluit en klaar is voor de volgende stap. Na de fysieke installatie volgen de logische of functionele onderdelen van de implementatie.  Datamigratie, server virtualisatie, backupinrichting en replicatie kunnen onderdeel zijn van een dergelijk project.

Professionele ict

> zorgvuldige professionele aanpak

Onze engineers voeren de installatie en implementatie graag voor u uit. Echter, succesvol een project uitvoeren is meer dan alleen het aanschaffen en inzetten van de benodigde middelen en componenten. Systemen en data moeten tenslotte altijd beschikbaar blijven voor uw organisatie. Zorgvuldigheid is dus geboden.

Voor aanvang wordt een plan van aanpak met u besproken en het project wordt volgens een standaard projectmethodologie uitgerold. Hiermee zorgt NextStep24 ervoor dat uw nieuwe ICT-systemen gecontroleerd worden geïmplementeerd, waarbij gelet wordt op kosten, korte doorlooptijden nagestreefd worden en voortgangsbewaking en een goed eindresultaat vanzelfsprekend zijn.

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 304
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl