Arctic wolf
> incident ReSPONSE (ir) 

Arctic Wolf  is er voor je als je voor de eerste keer een cyberincident hebt. Ze staan ​​klaar om de aanval te stoppen en jouw organisatie te herstellen naar de bedrijfsactiviteiten van vóór het incident.

cybersecurity

> EEN PARTNER WAAROP JE KUNT VERTROUWEN

Wanneer cyberaanvallen resulteren in een inbreuk of cyberincident, hebben organisaties een bewezen partner nodig. Arctic Wolf is een vertrouwde leider op het gebied van incidentrespons (IR) en maakt gebruik van een framework dat snel herstel van elke cybernoodsituatie op grote schaal mogelijk maakt. Arctic Wolf Incident Response wordt gewaardeerd om zijn brede IR-capaciteiten, technische diepgang van incidentonderzoekers en uitzonderlijke service die wordt geboden tijdens IR-opdrachten en is een voorkeurspartner van cyberverzekeraars.

> VOORDELEN VAN INCIDENT RESPONSE

Faster Response

Waar je ook bent of op welk tijdstip van de dag, Arctic Wolf staat klaar om je te helpen wanneer dat dat nodig is. Speciaal gebouwd voor respons op incidenten op afstand, kan Arctic Wolf meteen aan de slag.

Complete Remediation

Arctic Wolf analyseert de hoofdoorzaak en omvang van de aanval en verwijderen de toegang van de dreigingsactor tot de omgeving. Dit beperkt het vermogen van een cybercrimineel om achterdeurtjes te creëren en weer toegang te krijgen.

Quicker Restoration

Arctic Wolf is een van de weinige incidentrespons aanbieders die prioriteit geven aan gegevensherstel en bedrijfsherstel en tegelijkertijd het forensisch onderzoek uitvoeren, zodat je sneller weer aan de slag kunt.

> MANAGED RISK PAKT DE MEEST KRITIEKE UITDAGINGEN AAN SOORTEN INCIDENTEN DIE VAAK WORDEN OPGELOST

Ongeacht de aanvalsvector, we hebben ervaring met het beperken van de dreiging en het herstellen van de schade in eindpunt-, netwerk-, identiteits- en cloudomgevingen.

IR pagina AW
Arctic wolf logo

> HET VERSCHIL VAN ARCTIC WOLF

Transparantie
Een benoemde Incident Director fungeert als jouw primaire aanspreekpunt tijdens het incidentresponsproces en verstrekt voortgangsupdates, DFIR-bevindingen en rapporten over incidentgegevens, zodat iedereen in jouw organisatie – van het SOC tot de bestuurskamer – de status van het onderzoek begrijpt en de betekenis van bevindingen.

Elastisch responsframework
Het Arctic Wolf Elastic IR Framework maakt een snelle reactie op elke cybernoodsituatie op grote schaal mogelijk. Een toegewijde Incident Director orkestreert elke reactie en wijst teamleden toe op basis van het aanvalstype, de omvang van het incident en de reactiefase. Teamleden werken parallel aan de respons om downtime en kosten te minimaliseren.

Expertise
Arctic Wolf heeft op duizenden cyberrampen gereageerd, met ervaring in het beheren en onderhandelen van zaken voor alle grote dreigingsgroepen in alle sectoren.
Het team van ervaren IT-professionals van Arctic Wolf, voormalige wetshandhavers en digitale forensische experts bieden uitgebreide bescherming om het incident te verhelpen.

> BEDRIJFSHERSTEL IS SLEUTEL TOT SUCCES BIJ INCIDENT RESPONSE

Door gebruik te maken van ons Elastic Response Framework kan Arctic Wolf Incident Response zich vanaf minuut één concentreren op herstel, waardoor jouw organisatie de activiteiten snel kan hervatten en de kosten tot een minimum kan beperken.

> HOW IT WORKS

Arctic Wolf Incident Response Timeline

timeline

> IR JUMPSTART RETAINER VOORDELEN 

  • SLA voor respons van 1 uur
  • Voorkeur prijs
  • Gratis verkennend gesprek
  • Hulp bij IR-plannen, beoordeling en veilige opslag

> ARCTIC WOLF IR JUMPSTART RETAINER

De Arctic Wolf IR JumpStart Retainer is de eerste proactieve incidentrespons-retainer die incidentresponsplanning combineert met een SLA van 1 uur en geen vooruitbetaalde uren. Krijg voorrang bij toegang tot deskundigen op het gebied van incidentrespons en een voorkeurstarief voor IR-opdrachten, zonder dat u zich aan een minimumaantal incidentresponsuren hoeft te binden.

AW Assurance ONE SHIELD

> ARCTIC WOLF SECURITY OPERATIONS WARRANTY

Met de Arctic Wolf Security Operations Warranty, een kosteloos klantvoordeel dat tot $ 1.000.000 aan financiële hulp biedt voor cyberveiligheidsincidenten.
De garantie dekt een breed scala aan incidentkosten en is beschikbaar voor klanten die gebruik maken van Arctic Wolf Managed Detection and Response plus aanvullende Arctic Wolf-oplossingen.