hacker,bescherming
> Managed detection & Response (MDR)

Een vast team security professionals in combinatie met een intelligent, dataverrijkend AI platform zorgt voor 24x7 dekking met alle benodigde security expertise als een extensie van uw eigen IT Team.

> Directe interventie bij cyberaanvallen

70 % van de huidige IT omgevingen heeft latente bedreigingen. Onze Managed Detection & Response (MDR) dienst, in samenwerking met Arctic Wolf, biedt 24x7 monitoring van uw netwerk, Endpoints en Cloud omgeving, helpt moderne cyberaanvallen te detecteren en biedt een snelle reactie hierop met bijbehorende herstelacties. Een vast team security professionals in combinatie met een intelligent, dataverrijkend AI platform zorgt voor deze 24x7 dekking met alle benodigde security expertise als een extensie van uw eigen IT Team.

Deze dienst is opgebouwd uit drie componenten:

Detect

Realiseert meer inzicht in stand van zaken rondom security door 24x7 monitoring en geavanceerde detectie. 

 • Maakt gebruik van reeds aanwezige technologie en gebruikt deze als bron voor security event analyse.
 • Uw omgeving wordt continu gemonitord op beveiligingsrisico's en bedreigingen. Hierdoor krijgt uw IT team tijd voor andere belangrijke processen.
 • Identificeert veel meer geavanceerde bedreigingen ten opzichte van andere oplossingen door inzet van een platform gespecialiseerd in analyse van security gerelateerde data en een team zeer ervaren experts.
Respond

Zorgt voor isolatie van bedreigingen voordat deze schade veroorzaken door inzet van volledig managed onderzoek en begeleiding bij het reageren op deze bedreigingen. 

 • Verdachte activiteit wordt onderzocht zodat u dat niet hoeft te doen. Zo wordt "alert moeheid" en verloren tijd aan "false positives" voorkomen.
 • Log management is volledig uitbesteed en staat klaar voor onderzoek op ieder moment.
 • Geen zorgen over logretentie, opslag en indexering.
 • Incident response wordt gereduceerd tot minuten en beperkt zo verspreiding in een zo vroeg mogelijk stadium. 
Recover

Leert van incidenten en voorkomt herhaling. Op maat gemaakte workflows en regels maken het beveilingsbeleid steeds meer weerbaar tegen toekomstige aanvallen. 

 • Er wordt samen met u gewerkt aan detectie, reactie en herstel.
 • Uitgebreide validatie van ( permanent ) herstel.
 • Root cause analyse voor het verbeteren van weerbaarheid in de toekomst.
 • Met regelmaat overleg over huidige status en verbeterpunten afgestemd op uw omgeving. 

Een unieke dienst dus waarbij een extern en specialistisch security team van Arctic Wolf kritische events beoordeelt, u adviseert wanneer ingrijpen het hardst nodig is en volledig op de hoogte is van de in uw omgeving gebruikte technologie. Zo heeft uw IT omgeving en organisatie altijd voldoende dekking en hulp op het gebied van security.

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 304
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl