Arctic wolf
> Managed RISK (MR)

Met Arctic Wolf® Managed Risk kan je jouw omgeving ontdekken, beoordelen en beschermen tegen digitale risico's door de dekking van jouw aanvalsoppervlak in al je netwerken, eindpunten en cloudomgevingen te contextualiseren.

cybersecurity

> GEPERSONALISEERDE BESCHERMING GELEVERD DOOR JOUW CONCIERGE SECURITY TEAM

Het Concierge Security Team is een krachtvermenigvuldiger voor jouw bestaande beveiligingsteam. Als je niet over een beveiligingsteam beschikt, krijg je direct toegang tot beveiligingsprofessionals die anders moeilijk, zo niet onmogelijk te vinden zijn.

Je eigen benoemde Concierge Security-ingenieur werkt met jou samen om prioriteit te geven aan kwetsbaarheden die zijn ontdekt in netwerken, eindpunten en cloudomgevingen.

> VOORDELEN VAN MANAGED RISK

24x7 Continuous
Monitoring

24 uur per dag monitoring op kwetsbaarheden, verkeerde systeemconfiguraties en blootstelling aan accountovername in jouw eindpunten, netwerken en cloudomgevingen.

Strategic Recommendations

Jouw benoemde Concierge Security-ingenieur wordt je eigen vertrouwde beveiligingsadviseur en werkt met je samen om aanbevelingen te doen die jouw beveiligingshouding in de loop van de tijd verscherpen.

Personalized Engagement

Regelmatige ontmoetingen met je benoemde Concierge Security-ingenieur om de algehele beveiligingssituatie te beoordelen en verbeterpunten te vinden die zijn geoptimaliseerd voor jouw omgeving.

Arctic wolf logo

> MANAGED RISK PAKT DE MEEST KRITIEKE UITDAGINGEN AAN

Undetected Risks
De meeste kwetsbaarheidsscanners missen digitale risico's die verder gaan dan softwaredefecten, zoals verkeerde systeemconfiguraties en blootstelling aan bedrijfsreferenties.

Too Many Alerts
Het enorme aantal kwetsbaarheden, zowel gedetecteerd als uitgebuit, neemt sterk toe. IT- en beveiligingsteams worden overweldigd door te veel waarschuwingen en te weinig context.

Limited Asset Visibility
Als je het niet kunt zien, kun je het niet beschermen. Toch zijn de meeste organisaties niet in staat om nauwkeurig rekening te houden met de activa in hun omgeving. Dit leidt tot hiaten in de houding die de deur openlaten voor aanvallers.

> ONTDEK DE RISICO’S DIE TRADITIONELE TOOLS MISSEN

Organisaties hebben inzicht nodig in andere aanvalsvectoren en risicobronnen. Naast softwarekwetsbaarheden pakt Arctic Wolf Managed Risk de blootstelling aan bedrijfsreferenties en verkeerde systeemconfiguraties aan, voor een robuuster inzicht in jouw digitale risico's.

> HOW IT WORKS

Arctic Wolf Managed Risk Process

Deployment

Het team zal met je samenwerken om het Arctic Wolf Platform in te zetten, kritische datapunten te integreren en inzicht in jouw netwerk op te bouwen.

Configuration

Verkrijg een duidelijk inzicht in en inzicht in jouw aanvalsoppervlak door de context van assets en een basislijn voor kwetsbaarheden vast te stellen.

Active Cycle

De Active Vulnerability Management Cycle-fase is een stabiele en continue cyclus gericht op het bieden van een goede dekking, het prioriteren van risico's, het verharden van je omgeving en het garanderen dat de mitigatie-inspanningen succesvol zijn.

The Arctic Wolf Managed Risk Process
Risk by numbers

> ONTDEK DE RISICO’S DIE TRADITIONELE TOOLS MISSEN DIGITAL RISK BY THE NUMBERS

Het groeiende aanvalsoppervlak vergroot de cyberrisico’s voor organisaties. De implementatie van nieuwe digitale initiatieven, de acceptatie van het Internet of Things (IoT) en de voortdurende overstap naar de cloud helpen innovatie te stimuleren, maar ten koste van een grotere blootstelling aan bedreigingen. Risicobeheeroplossingen worden de norm om dit probleem te bestrijden.

Managed risk in real life

> BEKIJK HET MANAGED RISK DASHBOARD

Het Arctic Wolf Managed Risk Dashboard is een cloudgebaseerd portaal dat inzicht biedt in het realtime risicolandschap op uw netwerken, eindpunten en cloudomgevingen. We stemmen het dashboard af op de prioriteiten van jouw organisatie om je te helpen kwetsbaarheden te begrijpen, terwijl we ook patches beheren en prioriteren om de blootstelling aan cyberrisico’s te verminderen.

Eén enkele interface voor alles wat met cyberrisico te maken heeft:

  • Inzicht in je cyberbeveiligingspositie, inclusief geprioriteerde bedreigingen en je algehele cyberrisicoscore
  • Inzicht in de risicotrends en sectorvergelijkingen van jouw organisatie
  • Operationele optimalisatie door inzicht te geven in het prioriteren van je informatiebeveiligings- en technologieactiviteiten
Arctic wolf
> PRIJZEN GEBASEERD OP?

De prijzen van Arctic Wolf Managed Risk zijn gebaseerd op stabiele parameters, inclusief gebruikers en servers, waardoor bedrijven omgevingen volledig kunnen beveiligen en tegelijkertijd de kosten kunnen beheersen.

AW Assurance ONE SHIELD

> ARCTIC WOLF SECURITY OPERATIONS WARRANTY

Leiders op het gebied van cyberbeveiliging, IT en risicobeheer hebben een plan nodig om de gevolgen van onvermijdelijke cyberaanvallen tegen hun bedrijven te beheersen. Via Arctic Wolf Managed Risk krijg je toegang tot de Arctic Wolf Security Operations Warranty, een kosteloos klantvoordeel dat tot $ 1.000.000 aan financiële hulp biedt bij cyberveiligheidsincidenten.