> RESTORE AS
A SERVICE

> bescherm je organisatie tegen ransomware met raas

Welkom bij NextStep24, dé specialist op het gebied van gegevensherstel. Onze Restore as a Service (RaaS) biedt jouw organisatie de meest geavanceerde en betrouwbare oplossingen voor het veiligstellen en herstellen van jouw waardevolle gegevens. Met een aantal unieke voordelen die je bij andere oplossingen niet vindt, is RaaS de ideale keuze voor organisaties die maximale bescherming en minimale en gegarandeerde hersteltijden eisen. 

Marvin handje removebg preview

> immutable back-up
buiten eigen omgeving

Bij NextStep24 begrijpen we hoe cruciaal het is om jouw gegevens veilig te stellen. Met onze RaaS-oplossing worden jouw immutable back-ups buiten de deur geplaatst, waardoor jouw gegevens beschermd zijn tegen calamiteiten zoals brand, diefstal of natuurrampen. Je kunt gerust zijn, wetende dat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen in ons extern datacenter.

ONGEËVENAARDE HERSTELTIJDEN

> ONGEËVENAARDE HERSTELTIJDEN

In geval van een noodsituatie waarbij je snel toegang tot jouw back-up nodig hebt, staan wij klaar om je te ondersteunen. Onze bekwame engineers zullen jouw data persoonlijk naar jouw locatie brengen via de "analoge" autosnelweg. Binnen enkele uren na aankomst zal jouw back-up operationeel zijn. De omvang van jouw back-up speelt hierbij geen rol, ongeacht het aantal benodigde terabytes (TB's). Snelle hersteltijden zijn gegarandeerd, zodat jouw bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt.

HPE NIMBLE ALETTRA SERVER

> GESCHIKT VOOR GROOTSCHALIGE DATASETS

Bij NextStep24 begrijpen we dat sommige organisaties te maken hebben met enorme datasets die voortdurend groeien. Onze RaaS-oplossing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grotere datasets die incrementeel worden opgebouwd. Of je nu werkt met gigabytes, terabytes of zelfs petabytes aan gegevens, wij hebben de schaalbaarheid en infrastructuur om jouw data te beschermen tegen verlies of encryptie.

NEXTSTEP24 OFFICE1

> VERTROUW OP NEXTSTEP24 VOOR GEGEVENSHERSTEL OP MAAT

NextStep24 is een pionier in gegevenshersteloplossingen en wij zijn trots om de unieke Restore as a Service aan te bieden. Ons team van experts staat klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het veiligstellen en herstellen van jouw gegevens, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Kies voor Restore as a Service van NextStep24 en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met uitstekende gegevensbescherming en ongeëvenaarde hersteltijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat van jouw organisatie. 

FAQ

Wat is Restore as a Service (RaaS)?

Restore as a Service (RaaS) is een dienst die wij aanbieden om jou te helpen bij het herstellen van je gegevens en systemen na een storing, ramp of dataverlies. Met RaaS kun je je gegevens veilig en efficiënt herstellen, waardoor je snel weer operationeel kunt worden zonder kostbare downtime.

Welke voordelen biedt Restore as a Service?

Restore as a Service biedt jou verschillende voordelen. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  • Snelle gegevenshersteltijden: Met RaaS kun je snel en efficiënt je gegevens herstellen, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en je bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.
  • Veilige gegevensopslag: Wij zorgen voor veilige opslag van je gegevens, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging en beschikbaarheid ervan.
  • Schaalbaarheid: RaaS kan worden aangepast aan jouw behoeften, waardoor het gemakkelijk kan opschalen naarmate je gegevensgroei toeneemt.
Hoe werkt Restore as a Service bij NextStep24?

Kort samengevat: Restore as a Service is een back-up van jouw omgeving buiten de deur zo zijn ze veilig in geval van een storing. In geval van een incident kun je ons inschakelen om je gegevens te herstellen en je systemen weer operationeel te maken. Wij zorgen voor het herstelproces en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Is mijn data veilig bij NextStep24 met Restore as a Service?

Ja, bij ons wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid van je gegevens. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn opgeslagen en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Dit omvat het gebruik van encryptie, sterke authenticatiemethoden en beveiligde datacenters. We voldoen ook aan de relevante nalevingsstandaarden om je privacy en de beveiliging van je gegevens te waarborgen.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming