Shared storage - Nimble Storage

Eenvoudig - hoe dan?

 • All-Inclusive licensing - alles kan, alles mag (snapshots, monitoring, replicatie etc.)
 • Zeer vergaande VMware integratie. Denk aan de meest vergaande VVol support in de markt en uitgebreide management integratie
 • Hyper-V integrated snapshots. Maak frequente array based snapshots en integreer deze met Hyper-V VSS framework om consistentie te realiseren, alles vanuit de HTML5 Webinterface
 • Performance en datareductie(Compressie en Deduplicatie) zonder configuratie, default ingeschakeld. Alltijd de juiste performance in elke situatie
 • Geen complexiteit rondom RAID-levels, disk aantallen etc. Men maakt altijd de juiste keuzes wanneer extra performance en/of capaciteit vereist is
 • Zeer vergaande integratie met Veeam Backup & Replication software. Eenvoudig snapshotten, repliceren en offloaden van backup processen vanuit één interface
 • InfoSight predictive cloud analytics. Vanaf het installatie moment wordt de array voortdurend in de gaten gehouden, wordt advies gegeven en krijgt met volledig zicht, ook buiten de storage array
 • Support zonder frictie. Nimble Storage support vraagt nooit om logs, heeft alleen 3de lijns support engineers en voorziet zeer snel in antwoorden op uw vragen. Dit is een timesaver

All-Flash vs Adaptive - of beide?

Ondernemingen kunnen all-flash, adaptive flash of een combinatie van beide implementeren om in de verschillende behoeften van alle applicaties te voorzien. Omdat beide arrays op hetzelfde NimbleOS draaien, zijn het beheer en de functionaliteit identiek en kunnen de arrays worden geclusterd en geïntegreerd worden beheerd.

AllFlashVSadaptive.png

Het Flash Fabric maakt het mogelijk een applicatie transparant van het ene type storage naar een ander type te verplaatsen zonder de host opnieuw te configureren. U kunt een applicatie bijvoorbeeld verplaatsen van adaptive flash naar all-flash en andersom. Bovendien is replicatie mogelijk van tussen verschillende array types, om kosten en de TCO te reduceren.

AllFlashAdaptiveMobility.png

HPE InfoSight - Voorkom problemen en vermijd downtime

HPE InfoSight detecteert automatisch 93% van alle problemen door duizenden sensordatapunten uit elk array te verzamelen en te analyseren. Ook niet-storagegebonden problemen, onjuiste configuraties en andere gebruikersfouten worden snel opgespoord en opgelost, waardoor  we een gemeten beschikbaarheid van 99,9999% in ons huidige landschap hebben bereikt, en dat inclusief de maintenance windows.

HPE InfoSight vindt automatisch de 'speld in de hooiberg' en lost ingewikkelde problemen snel op, zodat u minder tijd kwijt bent aan het handmatig opsporen en verhelpen van problemen. Het controleert storage, netwerken, servers en virtuele machines door een gecorreleerde analyse uit te voeren om problemen op te sporen en op te lossen, zelfs als deze niet storagegebonden zijn, zodat leveranciers de problemen niet op elkaar kunnen afschuiven.

HPE InfoSight maakt ook een einde aan problemen met Level-1 en Level-2 support (deze worden automatisch door HPE InfoSight afgehandeld). In uitzonderlijke gevallen heeft u binnen een minuut rechtstreeks contact met een Level-3 engineer, die gebruikmaakt van 'vooraf verzamelde' data om uw probleem snel op te lossen, ongeacht waar het optreedt.

Voorspel storagebehoeften en vereenvoudig planning

HPE InfoSight is in staat de toekomstige capaciteits-, prestatie- en bandbreedtebehoeften accuraat te voorspellen en geeft gerichte adviezen om een optimale werking op lange termijn te waarborgen. Het voorspelt ook performancehotspots en vertelt u hoe u die kunt vermijden.

HPE InfoSight elimineert onzekerheid bij de planning, doordat u verschillende planningsscenario's kunt onderzoeken die gebruikmaken van bestaande kennis en statistische modellen om de toekomstige behoeften nauwkeurig te voorspellen.

HPE InfoSight VMVision

HPE VMVision biedt het IT-team in de onderneming essentiele ondersteuning bij het oplossen van VMware-gerelateerde issues. Vanuit deze functie wordt een gedetailleerde inzage gegeven in de latency en performance van host-, netwerk- en storagelagen van de VMware stack.

HPE InfoSight VMVision vereist geen additionele licentie en is standaard inbegrepen in de HPE InfoSight cloudbased management-engine.

De oplossing toont latencyproblemen in begrijpelijke afbeeldingen, zodat IT-teams snel de juiste beslissing kunnen nemen op basis van informatie. Het gedetailleerde inzicht in de prestaties van elke VM en de ongekende helderheid waarmee potentiële prestatieproblemen worden gepresenteerd stellen u in staat problemen snel te identificeren en te verhelpen.

VMvision.png

 

Integratie met Veeam

De geavanceerde integratie van Veeam met HPE Nimble Storage creëert aanvullende beschermings- en herstelopties die niet beschikbaar zijn zonder directe integratie en gezamenlijke ontwikkeling. Het biedt de volgende mogelijkheden:

 1. Het maken van HPE Nimble Storage snapshots met applicatieconsistente VM-images en storage snapshotreplicatie beheren.
 2. Terugzetten vanaf HPE Nimble Storage snapshots of de gerepliceerde kopieën (hele VM, gastbestanden en applicatie-items)
 3. Back-up vanaf HPE Nimble storagesnapshots of de gerepliceerde kopieën.

Veeam Availability Suite maakt de storage-integratie nog hechter door toevoeging van geavanceerde ondersteuning voor Nimble Storage. Dankzij deze integratie kunnen IT-beheerders en storageprofessionals Veeam Backup & Replication gebruiken voor het volgende:

 1. Regelmatig crashconsistente en applicatieconsistente Nimble Storage snapshots maken en deze repliceren naar een secundair array voor lage RPO-bescherming.
 2. Voldoen aan strikte RTO's en RPO's door granulair herstel vanaf Nimble Storage snapshots op primaire en secundaire arrays.

NimbleVeeam.png

Back-up vanaf HPE Nimble Storage snapshots op primaire of secundaire arrays om de impact van databeschermingsactiviteiten op productieworkloads te beperken (of volledig uit te bannen).

Andere Ik wil eenvoudige...