Backup

Uw data is van levensbelang voor uw organisatie. Het veiligstellen van deze data als bescherming tegen fouten in software, menselijke fouten, virussen of andere vormen van onmacht is een van de belangrijkste taken van een ICT afdeling.

Verloren data snel weer beschikbaar

In het geval van een calamiteit is het zeer wenselijk dat de impact hiervan beperkt blijft. NextStep24 gelooft in eenvoudige oplossingen welke data niet alleen efficiënt en rap veiligstellen, maar ook de recovery hiervan snel uitvoeren. Snel weer terug naar de normale gang van zaken, daar gaat het om!

Vereenvoudig uw ICT omgeving

NextStep24 kan adviseren en helpen bij de implementatie van deze slimme maar toch eenvoudige oplossingen. Keuzes over de in te zetten middelen zoals software, hardware, een tweede datacenter of wellicht Cloud diensten zijn onderwerpen waar wij u graag over bijpraten.

Betrouwbare IT services waarmee dataverlies verleden tijd is. Benieuwd hoe we dit voor uw bedrijf aanpakken? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.

Andere Expertise

 • Storage

  Storage

  Centrale opslag, het kloppend hart van uw ICT infrastructuur. Stopt dit met werken, dan heeft u geen toegang meer tot uw primaire data. Dat beseffen wij maar al te goed.

 • Virtualisatie

  Virtualisatie

  Virtualisatie van servers is een technologie die de afgelopen tien jaar onze datacenters volledig heeft veranderd.

 • Disaster Recovery

  Disaster Recovery

  Om downtime en dataverlies te minimaliseren worden beveiligings- en continuïteitsstrategieën steeds belangrijker voor de moderne bedrijfsvoering.

 • Hyper Converged

  Hyper Converged

  Combineer server virtualisatie met storage virtualisatie. Breng dit terug naar een server-formfactor en leg er een laag slimme beheersoftware bovenop.

 • Server & Network

  Server & Network

  Kwalitatief hoogwaardige, snelle en veilige oplossingen met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

 • Cloud

  Cloud

  Iedereen heeft ervan gehoord, iedereen weet er iets van en er zijn mensen die er al zijn: Cloud.