Disaster Recovery

In moderne, informatiegedreven organisaties is de bedrijfscontinuïteit volledig afhankelijk van IT-infrastructuren, die 24/7 in de lucht moeten zijn. De kosten van downtime zijn astronomisch en dataverlies kan een bedrijf ruïneren. Dit dataverlies kan worden veroorzaakt door natuurrampen, stroomuitval, hardware-storingen en gebruikersfouten, maar ook – en steeds vaker – door software en cybersecurity-issues. Doordat datacenters, private, hybrid en public clouds vaker softwaredefined zijn, worden ze kwetsbaarder voor deze typen bedreigingen. Om downtime en dataverlies te minimaliseren worden beveiligings- en continuïteitsstrategieën dan ook steeds belangrijker voor de moderne bedrijfsvoering.

Beschikbare oplossingen

NextStep24 geeft u op eenvoudige wijze inzicht in de uitdagingen, behoeften, strategieën en de beschikbare oplossingen voor business continuity en disaster recovery (BC/DR), speciaal voor moderne, gevirtualiseerde omgevingen en de Public Cloud. Daarnaast wordt uitgelegd welke voordelen deze oplossingen hebben en hoe deze zich verhouden tot andere BC/DR-technologieën. Dit overzicht biedt organisaties de juiste informatie om te komen tot de best mogelijke BC/DR-oplossing voor hun situatie.

Andere Expertise

 • Storage

  Storage

  Centrale opslag, het kloppend hart van uw ICT infrastructuur. Stopt dit met werken, dan heeft u geen toegang meer tot uw primaire data. Dat beseffen wij maar al te goed.

 • Virtualisatie

  Virtualisatie

  Virtualisatie van servers is een technologie die de afgelopen tien jaar onze datacenters volledig heeft veranderd.

 • Backup

  Backup

  NextStep24 gelooft in oplossingen welke data niet alleen efficiënt en rap veiligstellen, maar ook de recovery hiervan snel uitvoeren.

 • Hyper Converged

  Hyper Converged

  Combineer server virtualisatie met storage virtualisatie. Breng dit terug naar een server-formfactor en leg er een laag slimme beheersoftware bovenop.

 • Server & Network

  Server & Network

  Kwalitatief hoogwaardige, snelle en veilige oplossingen met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

 • Cloud

  Cloud

  Iedereen heeft ervan gehoord, iedereen weet er iets van en er zijn mensen die er al zijn: Cloud.