Storage

Centrale opslag, het kloppend hart van uw ICT infrastructuur. Stopt dit met werken, dan heeft u geen toegang meer tot uw primaire data. Dat beseffen wij maar al te goed. Het eisenpakket van een centraal storage systeem verandert door de tijd heen. Een hogere performance voor virtuele desktops? Hoge schaalbaarheid door forse groei van ongestructureerde data? Slimme migratie functies wanneer vervanging noodzakelijk is? Het moet allemaal mogelijk zijn tegenwoordig.

Expert op het gebied van storage systemen

NextStep24 heeft jarenlange ervaring met de grote merken in de storage wereld. Stabiliteit, voorspelbare performance maar met name eenvoud zijn tegenwoordig terugkerende punten van aandacht in de keuze van oplossingen waar wij achter staan. Storage systemen als "fundering" van uw ICT infrastructuur waarmee de zorgen beperkt worden tot een minimum, daar gaan wij voor.

Andere Expertise

 • Virtualisatie

  Virtualisatie

  Virtualisatie van servers is een technologie die de afgelopen tien jaar onze datacenters volledig heeft veranderd.

 • Backup

  Backup

  NextStep24 gelooft in oplossingen welke data niet alleen efficiënt en rap veiligstellen, maar ook de recovery hiervan snel uitvoeren.

 • Disaster Recovery

  Disaster Recovery

  Om downtime en dataverlies te minimaliseren worden beveiligings- en continuïteitsstrategieën steeds belangrijker voor de moderne bedrijfsvoering.

 • Hyper Converged

  Hyper Converged

  Combineer server virtualisatie met storage virtualisatie. Breng dit terug naar een server-formfactor en leg er een laag slimme beheersoftware bovenop.

 • Server & Network

  Server & Network

  Kwalitatief hoogwaardige, snelle en veilige oplossingen met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

 • Cloud

  Cloud

  Iedereen heeft ervan gehoord, iedereen weet er iets van en er zijn mensen die er al zijn: Cloud.