Virtualisatie

Virtualisatie van servers is een technologie die de afgelopen tien jaar onze datacenters volledig heeft veranderd. Vreemd is dat niet, want server virtualisatie heeft vele voordelen. Virtualisatie van servers is voor veel bedrijven de eerste stap in het veranderen van ICT als "kostenpost" naar een business "enabler".

Optimale flexibiliteit & kostenbesparing met server virtualisatie

NextStep24 kan u helpen bij het optimaal benutten van server virtualisatie in uw omgeving, waardoor u kosten bespaart en flexibiliteit wint. 


Andere Expertise

 • Storage

  Storage

  Centrale opslag, het kloppend hart van uw ICT infrastructuur. Stopt dit met werken, dan heeft u geen toegang meer tot uw primaire data. Dat beseffen wij maar al te goed.

 • Backup

  Backup

  NextStep24 gelooft in oplossingen welke data niet alleen efficiënt en rap veiligstellen, maar ook de recovery hiervan snel uitvoeren.

 • Disaster Recovery

  Disaster Recovery

  Om downtime en dataverlies te minimaliseren worden beveiligings- en continuïteitsstrategieën steeds belangrijker voor de moderne bedrijfsvoering.

 • Hyper Converged

  Hyper Converged

  Combineer server virtualisatie met storage virtualisatie. Breng dit terug naar een server-formfactor en leg er een laag slimme beheersoftware bovenop.

 • Server & Network

  Server & Network

  Kwalitatief hoogwaardige, snelle en veilige oplossingen met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

 • Cloud

  Cloud

  Iedereen heeft ervan gehoord, iedereen weet er iets van en er zijn mensen die er al zijn: Cloud.