datacenter
> IT INFRASTRUCTUUR
storage

> STORAGE

Centrale opslag is het kloppend hart van jouw IT-infrastructuur. Stopt dit met werken, dan heb jij geen toegang meer tot jouw primaire data. Dat beseffen wij maar al te goed. Het eisenpakket van een centraal storage systeem verandert door de tijd heen. Wil jij een hogere performance voor jouw virtuele desktops? Heb jij hoge schaalbaarheid nodig door forse groei van ongestructureerde data? Zoek jij slimme migratie functies wanneer vervanging noodzakelijk is? Het moet allemaal mogelijk zijn tegenwoordig.

storage systemen

> Expert op het gebied van storage systemen

NextStep24 heeft jarenlange ervaring met de grote merken in de storage wereld. Stabiliteit, voorspelbare performance maar met name eenvoud zijn tegenwoordig terugkerende punten van aandacht in jouw keuze van oplossingen waar wij achter staan. Storage systemen fungeren als de "fundering" van jouw ICT-infrastructuur, waardoor jouw zorgen tot een minimum worden beperkt.

> VIRTUALISATIE

"NextStep24 helpt organisaties bij het optimaal benutten van servervirtualisatie in omgevingen, waardoor je kosten bespaart en flexibiliteit wint."

Virtualisatie van servers is een technologie die de afgelopen tien jaar onze datacenters volledig heeft veranderd. Vreemd is dat niet, want server virtualisatie heeft vele voordelen. Virtualisatie van servers is voor veel bedrijven de eerste stap in het veranderen van ICT als "kostenpost" naar een business "enabler".

> SERVER HARDWARE

NextStep24 is tevens specialist op het gebied van server -en netwerkinfrastructuren en levert op dit gebied kwalitatief hoogwaardige, snelle en veilige oplossingen met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid die zowel on-premise, op een co-locatie of in een hybride model worden aangeboden.

Vanuit de samenwerking met vaste, toonaangevende partners blijft de kwaliteitsnorm van NextStep24 gewaarborgd.

Binnen deze expertisegebieden kunnen wij het volgende voor jouw organisatie betekenen:

Advies, installatie en migratie van serversystemen

Servervirtualisatie

FAQ

Wat is moderne IT-infrastructuur en waarom is het belangrijk? 

Moderne IT-infrastructuur verwijst naar de geavanceerde technologische basis die organisaties gebruiken om hun IT-activiteiten te ondersteunen. Het omvat hardware, software, netwerken en andere componenten die nodig zijn voor het leveren van betrouwbare en efficiënte IT-diensten. Het is belangrijk omdat het organisaties in staat stelt om flexibeler, veerkrachtiger en schaalbaarder te zijn, wat essentieel is in een steeds digitaler wordende wereld.

Welke voordelen biedt moderne IT-infrastructuur voor bedrijven? 
 1. Moderne IT-infrastructuur biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 • Verbeterde prestaties: Moderne infrastructuur maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloud computing, virtualisatie en geautomatiseerd beheer, waardoor de prestaties van IT-systemen en -processen worden verbeterd.
 • Schaalbaarheid: Het stelt bedrijven in staat om gemakkelijk op te schalen of af te schalen, afhankelijk van de behoeften van hun bedrijf, waardoor ze flexibeler kunnen opereren.
 • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van moderne infrastructuur kunnen bedrijven vaak kosten besparen doordat ze minder fysieke hardware nodig hebben, de operationele efficiëntie verbeteren en beter gebruik kunnen maken van resources.
 • Veiligheid: Moderne IT-infrastructuur omvat geavanceerde beveiligingsmaatregelen en protocollen om gegevens en systemen te beschermen tegen bedreigingen en inbreuken.
 • Innovatie: Het biedt een basis voor innovatie door het mogelijk te maken nieuwe technologieën te adopteren en sneller nieuwe diensten of functionaliteiten te implementeren.
  Hoe kan ik mijn bestaande IT-infrastructuur moderniseren? 

  Het moderniseren van jouw bestaande IT-infrastructuur kan een uitdagende taak lijken, maar er zijn enkele belangrijke stappen die je kunt nemen:

  • Evaluatie van jouw huidige infrastructuur: Identificeer zwakke punten en knelpunten in jouw bestaande infrastructuur en bepaal welke gebieden verbeterd moeten worden.
  • Adopteer cloudtechnologieën: Overweeg het gebruik van cloudoplossingen om de schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparingen te verbeteren.
  • Implementeer virtualisatie: Virtualisatie stelt je in staat om fysieke hardware efficiënter te gebruiken door meerdere virtuele machines op één fysieke server te draaien.
  • Automatiseer processen: Automatiseer routinetaken en processen om de efficiëntie te verhogen en menselijke fouten te verminderen.
  • Overweeg software-defined networking (SDN): SDN stelt je in staat om jouw netwerk flex
  > Kom in contact!

  Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

  > Contact

  NextStep24
  Overschieseweg 306
  3112 NC Schiedam

  Tel: +31 (0)10 3007890
  E-mail: info@nextstep24.nl

  Webdesign: Online Beeldvorming