Avocado Nature's Pride
> Schrijf je in voor de round table over cyber security

18 april
Nature's Green Area

World Horti Center

10:30 - 13:00
> Ontdek de kracht van cybersecurity in het World Horti Center!

De Westlandse tuinbouw staat bekend om zijn innovatie en toewijding aan het kweken van de beste groenten, fruit, bloemen en ga zo maar door.

In deze bloeiende omgeving willen wij je graag uitnodigen voor een bijzondere gelegenheid. NextStep24 en Arctic Wolf slaan de handen ineen om een exclusieve Round Table te organiseren, waarbij we dieper ingaan op de cybersecuritybehoeften in de tuinbouwindustrie.

Claim een plekje aan tafel

> Programma

10:30 / 10:45

Introductie NextStep24

10:45 / 11:30

Arctic Wolf:
Cyber Security oplossingen voor jouw organisatie

11:30 / 12:15

Klant van NextStep24 aan het woord over hun keuze voor Arctic Wolf!

12:15 / 13:00

Gezonde Westlandse Lunch

Nature's Green Arena

Elfhonderd luchtzuiverende planten in vergaderzaal World Horti Center

Ontdek de Nature's Green Arena, waar ons komend evenement plaatsvindt. Deze unieke vergaderzaal, gelegen in een kas van elf meter hoog, is voorzien van de indrukwekkende NextGen Living Wall met 1100 planten. Deze groene oase zorgt niet alleen voor een gezondere en productievere vergaderomgeving, maar biedt ook een prachtig decor voor ons aankomende event. Ervaar de harmonie van natuur en efficiëntie te midden van deze inspirerende setting.

Marvin handje removebg preview

> De kans om vragen te stellen!

Ontdek hoe de cybersecurityoplossingen van Arctic Wolf jouw organisatie kunnen helpen om het gebied van CYBERSECURITY! Bovendien zal een gewaardeerde referentie van NextStep24 zijn ervaringen delen over waarom zij hebben gekozen voor de ongeëvenaarde diensten van Arctic Wolf.

Mis deze kans niet om in een informele setting waardevolle kennis voor jouw organisatie op te doen op het gebied van CYBERSECURITY!

Door je in te schrijven voor dit event ga je akkoord dat NextStep24 & Arctic Wolf je gegevens opslaan in hun databases

Sluiten