recovery, nextstep24, data
> Disaster recovery

In moderne, informatiegedreven organisaties is de bedrijfscontinuïteit volledig afhankelijk van IT-infrastructuren, die 24/7 in de lucht moeten zijn. 

disaster recovery

> Verloren data snel weer beschikbaar

De kosten van downtime zijn astronomisch en dataverlies kan een bedrijf ruïneren. Dit dataverlies kan worden veroorzaakt door natuurrampen, stroomuitval, hardware-storingen en gebruikersfouten, maar ook – en steeds vaker – door software en cybersecurity-issues. Doordat datacenters, private, hybrid en public clouds vaker softwaredefined zijn, worden ze kwetsbaarder voor deze typen bedreigingen. Om downtime en dataverlies te minimaliseren worden beveiligings- en continuïteitsstrategieën dan ook steeds belangrijker voor de moderne bedrijfsvoering.

disaster recovery nextstep24

> BESCHIKBARE OPLOSSINGEN

NextStep24 geeft u op eenvoudige wijze inzicht in de uitdagingen, behoeften, strategieën en de beschikbare oplossingen voor disaster recovery (DR), speciaal voor moderne, gevirtualiseerde omgevingen en de Public Cloud. Daarnaast wordt uitgelegd welke voordelen deze oplossingen hebben en hoe deze zich verhouden tot andere DR-technologieën. Dit overzicht biedt organisaties de juiste informatie om te komen tot de best mogelijke DR-oplossing voor hun situatie.

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 304
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl