> MODERNE IT INFRASTRUCTUUR
ict nextstep

> STORAGE

Centrale opslag, het kloppend hart van uw ICT infrastructuur. Stopt dit met werken, dan heeft u geen toegang meer tot uw primaire data. Dat beseffen wij maar al te goed. Het eisenpakket van een centraal storage systeem verandert door de tijd heen. Een hogere performance voor virtuele desktops? Hoge schaalbaarheid door forse groei van ongestructureerde data? Slimme migratie functies wanneer vervanging noodzakelijk is? Het moet allemaal mogelijk zijn tegenwoordig.

ict expert

> Expert op het gebied van storage systemen

NextStep24 heeft jarenlange ervaring met de grote merken in de storage wereld. Stabiliteit, voorspelbare performance maar met name eenvoud zijn tegenwoordig terugkerende punten van aandacht in de keuze van oplossingen waar wij achter staan. Storage systemen als "fundering" van uw ICT infrastructuur waarmee de zorgen beperkt worden tot een minimum, daar gaan wij voor.

> VIRTUALISATIE

"NextStep24 kan u helpen bij het optimaal benutten van servervirtualisatie in uw omgeving, waardoor u kosten bespaart en flexibiliteit wint."

Virtualisatie van servers is een technologie die de afgelopen tien jaar onze datacenters volledig heeft veranderd. Vreemd is dat niet, want server virtualisatie heeft vele voordelen. Virtualisatie van servers is voor veel bedrijven de eerste stap in het veranderen van ICT als "kostenpost" naar een business "enabler".

> SERVER HARDWARE

NextStep24 is tevens specialist op het gebied van server -en netwerkinfrastructuren en levert op dit gebied kwalitatief hoogwaardige, snelle en veilige oplossingen met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid die zowel on-premise, op een co-locatie of in een hybride model worden aangeboden.

Vanuit de samenwerking met vaste, toonaangevende partners blijft de kwaliteitsnorm van NextStep24 gewaarborgd.

Binnen deze expertisegebieden kunnen wij het volgende voor uw organisatie betekenen:

Advies, installatie en migratie van serversystemen

Servervirtualisatie

High availability, Disaster recovery en Backup oplossingen

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 304
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl