Colorful Abstract Tech Conference Event Announcement Video (Instagram bericht)

CYBER SECURITY EVENT

4 oktober 2023

Samen met onze gewaardeerde partner, Arctic Wolf organiseren wij een exclusief evenement voor organisaties dat volledig in het teken staat van het beschermen van jouw data! Duik in de wereld van Cyber Security terwijl we je meenemen op een reis vol inzichten en innovatieve oplossingen.

𝙉𝙊𝙂 𝙈𝘼𝘼𝙍 𝟯 𝙋𝙇𝙀𝙆𝙆𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙎𝘾𝙃𝙄𝙆𝘽𝘼𝘼𝙍

Arctic Wolf, een SPECIALIST op het gebied van CYBER SECURITY, zal een sessie verzorgen waarin ze hun expertise en best practices gaan delen. Ontdek de nieuwste trends, uitdagingen en strategieën om jouw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een mooie referentiecase van een bestaande klant, waarin ze hun eigen succesverhaal vertellen over het overwinnen van uitdagende beveiligingsincidenten. Leer van hun ervaringen en ontdek hoe ze met behulp van innovatieve technologieën hun gegevens veilig hebben gesteld.

Voor de snelheidsfanaten onder ons bieden we een unieke kans om te racen op het legendarische circuit van CM.com Circuit Zandvoort in de race simulator. Voel de adrenaline door je lichaam terwijl je je vaardigheden test en de uitdaging aangaat om de snelste rondetijd neer te zetten.

Uiteraard is er op deze dag ook een heerlijke lunch aanwezig, waar je kunt bijpraten met gelijkgestemde professionals en nieuwe contacten kunt leggen. Maar vergeet niet dat we ook de winnaar van het SIM Racen Bekend zullen maken!

WE GAAN ER EEN MOOIE DAG VAN MAKEN! 🏎

𝙒𝙞𝙡 𝙟𝙚 𝙖𝙡𝙨 𝙤𝙧𝙜𝙖𝙣𝙞𝙨𝙖𝙩𝙞𝙚 𝙚𝙧𝙗𝙞𝙟 𝙯𝙞𝙟𝙣? 𝙈𝙚𝙡𝙙 𝙟𝙚 𝙙𝙖𝙣 𝙝𝙞𝙚𝙧𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙖𝙣, 𝙗𝙚𝙡 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙤𝙣𝙨 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙤𝙥 +𝟯𝟭 (𝟬)𝟭𝟬 𝟯𝟬𝟬𝟳𝟴𝟵𝟬 𝙤𝙛 𝙨𝙩𝙪𝙪𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙚-𝙢𝙖𝙞𝙡 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙧𝙤𝙚𝙡.𝙙𝙚𝙫𝙧𝙤𝙚𝙙@𝙣𝙚𝙭𝙩𝙨𝙩𝙚𝙥𝟮𝟰.𝙣𝙡.

𝙒𝙚𝙚𝙨 𝙚𝙧 𝙨𝙣𝙚𝙡 𝙗𝙞𝙟, 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙚𝙧 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙉𝙊𝙂 𝙈𝘼𝘼𝙍 𝟯 𝙋𝙇𝙀𝙆𝙆𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙎𝘾𝙃𝙄𝙆𝘽𝘼𝘼𝙍! 𝘼𝙖𝙧𝙯𝙚𝙡 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙤𝙢 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙖𝙘𝙩 𝙢𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙨 𝙤𝙥 𝙩𝙚 𝙣𝙚𝙢𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙟𝙚 𝙫𝙧𝙖𝙜𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙗𝙩 𝙤𝙛 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙞𝙣𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙩𝙞𝙚 𝙬𝙞𝙡𝙩.

© NextStep24 B.V.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming