> BLOG
Het Belang van Cybersecurity voor B2B-bedrijven

Het Belang van Cybersecurity voor B2B-bedrijven

In de snel evoluerende digitale wereld is cybersecurity een steeds belangrijker wordende zorg voor B2B-bedrijven. Cyberaanvallen vormen niet alleen een directe bedreiging voor de operationele continuïteit, maar kunnen ook aanzienlijke schade toebrengen aan de reputatie en het vertrouwen van een bedrijf. In deze blog onderzoeken we het belang van cybersecurity voor B2B-bedrijven en hoe ze zich kunnen beschermen tegen een groeiend aantal cyberdreigingen.

Blogs (11)

Roel legt uit: Verbeter je Office 365 Backup met NextStep24

In een tijd waarin bedrijven steeds meer afhankelijk worden van cloudgebaseerde oplossingen zoals Office 365, blijft er vaak verwarring bestaan over de mate van bescherming die deze platforms bieden voor bedrijfsgegevens. In deze blog willen we dieper ingaan op het belang van een betrouwbare back-upstrategie voor Office 365-gegevens.

Back-upopties van Microsoft Teams

Back-upopties van Microsoft Teams 

Benieuwd naar de beste manieren om je Teams-omgeving te beschermen en back-ups te maken? Zoek niet verder! In deze blog ontrafelen we alle opties voor het veiligstellen van je Teams-data, zodat je met een gerust hart kunt werken, wetende dat je gegevens veilig zijn. Of je nu een bedrijfseigenaar, IT-professional of gewoon een enthousiaste Teams-gebruiker bent, dit is een must-read om ervoor te zorgen dat je nooit meer belangrijke gegevens verliest. Klaar om je kennis te vergroten en je Teams-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over back-ups maken in Teams!

3-2-1 regel

De 3-2-1 Backup Regel Uitgelegd

Data-rampen zijn helaas bijna onvermijdelijk, maar met een doordachte backupstrategie kunnen de schadelijke gevolgen ervan effectief worden tegengegaan. Het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) van de Amerikaanse overheid staat bekend als een leidende organisatie op dit gebied en beveelt ten zeerste aan om de 3-2-1 backupstrategie te volgen. Door deze regel te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw gegevens veilig en goed bewaard blijven.

on premise versus cloud server

On-premise versus Cloud Server

Bij het zoeken naar een nieuwe manier om bedrijfsgegevens en processen op te slaan, kunnen de diverse ICT-termen overweldigend zijn. In deze blog willen we graag uitleggen wat het verschil is tussen on-premise servers en cloud servers.

arrestaties bij lockbit

Arrestaties bij Lockbit

Bij de ontmanteling van de computergijzelbende Lockbit zijn twee arrestaties verricht en aanzienlijke resultaten geboekt, waaronder de blokkering van 14.000 accounts, het bevriezen van 200 crypto-portemonnees en de overname van de hoofdwebsite. De gezamenlijke operatie, genaamd 'Cronos', werd geleid door de Britse National Crime Agency (NCA), gespecialiseerd in de bestrijding van georganiseerde misdaad, met Europese coördinatie door Europol, een samenwerkingsverband van politiediensten.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl