> BLOG
gevaren in serverruimte

Gevaren van een Onoverzichtelijke Serverruimte bij een Bedrijf

Een goed gestructureerde serverruimte is van essentieel belang voor bedrijven die afhankelijk zijn van een efficiënte IT-infrastructuur. Toch kunnen serverruimtes na verloop van tijd onoverzichtelijk worden, vooral wanneer er veranderingen en uitbreidingen plaatsvinden zonder voldoende planning. Bij NextStep24 begrijpen we hoe een onoverzichtelijke serverruimte problemen kan veroorzaken op de lange termijn. In deze blog bespreken we de gevaren van een chaotische serverruimte en waarom NextStep24 de juiste oplossing biedt om dit te voorkomen.

BLOGS SEPTEMBER (1)

Wat is de NextStep24 strippenkaart?

In de dynamische wereld van technologie en IT is goede technische ondersteuning van onschatbare waarde. Voor veel bedrijven kan het echter een uitdaging zijn om snel en gemakkelijk de juiste expertise in te schakelen wanneer dat nodig is. Daar komt de NextStep24 strippenkaart om de hoek kijken. Met dit systeem kunnen bedrijven technische ondersteuning op maat krijgen zonder gedoe met administratieve rompslomp. In dit blog ontdek je hoe de strippenkaart toegepast kan worden en welke voordelen deze biedt voor klanten.

BLOGS AUGUSTUS

Wat is Managed Detection and Response en de voordelen van deze dienst

In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder en complexer worden, is het beschermen van bedrijfsgegevens en -systemen van het grootste belang. Bedrijven worden voortdurend geconfronteerd met een groeiend aantal cyberaanvallen, variërend van ransomware en phishing tot geavanceerde inbraakpogingen. Hier komt Arctic Wolf's "Managed Detection and Response" (MDR) dienst om de hoek kijken als een krachtig hulpmiddel in de strijd tegen deze dreigingen.

Wat te doen als je per ongeluk op een verdachte link hebt geklikt?

Wat te doen als je per ongeluk op een verdachte link hebt geklikt?

We worden overspoeld door digitale communicatie. E-mails, telefoontjes, sms'jes en berichten op social mediakanalen wisselen elkaar continu af. Af en toe ontvang je helaas ook onbetrouwbare e-mails met als doel jou op te lichten. We spreken dan van phishing. Wat zijn de kenmerken van phishingmails en hoe kun je ze voorkomen?

BLOGS AUGUSTUS

Uitleg over Cryptojacking?

De laatste jaren hebben we een sterke toename gezien van cryptomining en cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Deze trend heeft ook geleid tot de opkomst van een nieuwe vorm van cybercriminaliteit: cryptojacking. In deze blogpost zullen we uitleggen wat cryptojacking is, hoe het werkt, en hoe je het kunt herkennen en jezelf ertegen kunt beschermen.

6 stappen hackers (1)

Welke zes stappen neemt een hacker?

In deze blog worden de zes stappen van een hacker uitgelegd, van het verkennen van het doelwit tot het uitvoeren van de aanval. Het omvat het verzamelen van informatie, het selecteren van geschikte technieken, het verkrijgen van toegang via phishing of malware, het vestigen van een verbinding, het installeren van schadelijke code en ten slotte het uitvoeren van de aanval. Deze samenvatting biedt een beknopt overzicht van het aanvalsproces.

1
23
> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.n