> TROTSE PARTNER VAN ARCTIC WOLF
AW POY Logo BENELUX 2023

> PARTNERSHIP NEXTSTEP24 & ARCTIC WOLF

We zijn erg blij met ons partnerschap met Arctic Wolf. Arctic Wolf is een vooraanstaande naam in de wereld van cybersecurity, bekend om zijn vooruitstrevende benadering van dreigingsdetectie en -respons. Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om de digitale veiligheid van onze klanten te versterken.

Arctic wolf logo i

> INNOVATIEVE BENADERING VAN CYBERSECURITY

Arctic Wolf's innovatieve platform biedt geavanceerde mogelijkheden voor continue monitoring, detectie van bedreigingen in real-time en deskundige respons op incidenten. Door hun geavanceerde technologie te combineren met onze expertise op het gebied van cybersecurity, kunnen we een ongeëvenaarde beveiligingsoplossing bieden aan onze klanten.

Arctic Wolf

> UITGEBREIDE BEVEILIGINGS-OPLOSSINGEN

Als partner van Arctic Wolf in Nederland kunnen we een uitgebreid scala aan beveiligingsoplossingen leveren, waaronder 24/7 monitoring, geavanceerde dreigingsdetectie, incidentresponsdiensten en proactieve beveiligingsadviezen. Deze uitgebreide aanpak stelt onze klanten in staat om zich te beschermen tegen een steeds veranderend dreigingslandschap en hun bedrijfskritieke gegevens te beschermen.

> NEEM CONTACT MET ONS OP

Benieuwd naar hoe wij samen met Arctic Wolf jouw bedrijf kunnen beschermen en jouw gemoedsrust kunnen vergroten? Vul het formulier hiernaast in en krijg meer informatie over de oplossingen van Arctic Wolf. 

Arctic wolf 1

> GEMOEDSRUST VOOR ONZE KLANTEN

Ons partnerschap met Arctic Wolf gaat verder dan alleen technologie. Het gaat om het bieden van gemoedsrust aan onze klanten, wetende dat hun digitale activa worden beschermd door de beste in de branche. We streven ernaar om niet alleen incidenten te detecteren en te reageren, maar ook om proactief te zijn in het identificeren en elimineren van potentiële bedreigingen.

Marvin handje removebg preview

> SAMEN DE STANDAARD ZETTEN

Bij NextStep24 zijn we vastbesloten om de standaard te zetten voor cybersecurity. Ons partnerschap met Arctic Wolf stelt ons in staat om samen te werken aan het ontwikkelen van best practices en innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om een stap voor te blijven op cyberdreigingen. Samen zetten we de standaard voor cybersecurity en streven we ernaar om een veiligere digitale wereld te creëren voor iedereen.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming