Hewlett packard enterprise  600

> COMPUTE

Biedt zowel algemene servers voor het uitvoeren van meerdere taken als servers geoptimaliseerd voor specifieke workloads om de beste prestaties en waarde te leveren voor veeleisende toepassingen.

Hpe storage

> STORAGE

Transformeert de klantbeleving met Storage as a Service en cloudgegevensdiensten, met portfoliaanbiedingen zoals primaire opslag, hypergeconvergeerde infrastructuur, herstel na rampen en ransomware, oplossingen voor big data, beheeraanbiedingen, en opslag voor ongestructureerde gegevens en analytische workloads, evenals traditionele tape, opslagnetwerken en schijfproducten.

99%

of Fortune 500 companies are HPE customers

170+

Countries with HPE Customers

35

of the top 100 supercomputers

HPE-services

> HPE SERVICES

Adviseert over digitale transformatie, ontwerpt IT-oplossingen en helpt bedrijven .

Hpe ai

> HPC & AI

Biedt standaard en op maat gemaakte hardware, software en gegevensbeheeroplossingen die zijn ontworpen voor supercomputers, high-performance computing, geconvergeerde edge-systemen en datarijke workloads zoals gegevensanalyse en toepassingen voor kunstmatige intelligentie.

Hpe servers in data center

> INTELLIGENT EDGE

Beheert platforms waarbij apparaten en toepassingen worden verbonden via Aruba-oplossingen zoals bedrade en draadloze lokale netwerken, campus- en datacenterswitching, softwaregedefinieerde wide area networking en netwerkbeveiliging.

Image

> HPE GREENLAKE CLOUD SERVICES

Biedt klanten een consistente cloudervaring voor alle toepassingen en gegevens, waar ze zich ook bevinden: in het datacenter, in colocatiefaciliteiten of via openbare clouds.

FAQ

Wat is Hewlett Packard Enterprise (HPE)?

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is een wereldwijd technologiebedrijf dat zich richt op het leveren van IT-oplossingen, diensten en producten aan organisaties. HPE is ontstaan ​​uit de opsplitsing van Hewlett-Packard Company in 2015, waarbij het bedrijf werd gesplitst in Hewlett Packard Enterprise (HPE) en HP Inc. HPE is voornamelijk gericht op zakelijke oplossingen, zoals servers, opslag, netwerken, cloudoplossingen en diensten voor bedrijven en instellingen.

Welke soorten producten en diensten biedt HPE aan?

HPE biedt een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het ondersteunen van IT-infrastructuur en bedrijfsactiviteiten. Enkele van hun kernproducten omvatten servers, zowel voor on-premises als cloudgebaseerde omgevingen, opslagsystemen voor gegevensbeheer, netwerkoplossingen, beheersoftware en software-defined infrastructuren. Ze bieden ook diensten zoals consulting, support, training en managed services om organisaties te helpen bij het plannen, implementeren en onderhouden van hun IT-omgevingen.

Wat is de relatie van HPE met Hewlett-Packard (HP)?

HPE is ontstaan ​​uit de opsplitsing van Hewlett-Packard Company (HP) in 2015. HP was oorspronkelijk opgericht in 1939 door Bill Hewlett en Dave Packard en groeide uit tot een van 's werelds grootste technologiebedrijven, met activiteiten in consumentenelektronica en zakelijke oplossingen. In 2015 besloot HP om in twee aparte bedrijven op te splitsen: Hewlett Packard Enterprise (HPE), dat zich richt op zakelijke IT-oplossingen, en HP Inc., dat zich richt op consumentenprinters en pc's. Sindsdien zijn HPE en HP Inc. afzonderlijke entiteiten met hun eigen focus en activiteiten.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming