> OBJECT FIRST
Object removebg preview

> OBJECT FIRST: DE ULTIEME GARANTIE VOOR VEILIGE BACK-UPS

Bescherm jouw bedrijfsgegevens effectief, want 93% van de ransomware-aanvallen richt zich op back-upopslagplaatsen, zo blijkt uit het Veeam Data Protection Trends Report 2023. Kies voor Object First - veilig, eenvoudig en krachtig. Deze oplossing is out-of-the-box immutable, waardoor jouw gegevens bestand zijn tegen ransomware. Geoptimaliseerd voor Veeam, biedt Object First een betrouwbare en moeiteloze back-upervaring. Maak de slimme keuze voor onwrikbare gegevensbescherming. Kies Object First.

object first storage

> OBJECT FIRST: BESTE STORAGE VOOR VEEAM OMGEVINGEN

Ootbi, ontworpen volgens de laatste Zero Trust- en gegevensbeveiligingsprincipes, brengt een serieuze dosis bescherming met zich mee. Met S3 native immutable object storage staat Ootbi garant voor robuuste veiligheid, specifiek geoptimaliseerd voor Veeam back-up en herstel.

Ootbi blijft onverstoorbaar te midden van ransomware-aanvallen, dankzij zijn onveranderlijke gegevensstructuur. Het is de nuchtere beschermer van jouw waardevolle gegevens, altijd klaar om bedreigingen af te weren. Kies voor Ootbi en maak gegevensbeveiliging een solide en betrouwbare zaak.

AUTOMATISCHE UPDATES EN OPTIMALISATIE

INSTALLATIE EN UITBREDING IN 15 MINUTEN | AUTOMATISCHE UPDATES EN OPTIMALISATIE.

Veeambackups.nl  1920 x 1080 px   3  removebg preview

S3 OUT-OF-THE-BOX IMMUTABLILITY | EEN BEVEILIGDE STORAGE TARGET MET 'ZERO ACCES TO ROOT'

ootbi backup

BACK-UP MET ONGEKENDE SNELHEID, INSTANT RECOVERY EN LINIEARE PERFORMANCE SCHAAL.

Ootbiiiii

> OOTBI

In een wereld waar bedrijven elke 11 seconden slachtoffer worden van ransomware, en back-ups vaak het doelwit zijn, zorgt de ingebouwde onveranderlijkheid van Ootbi ervoor dat back-upgegevens bestand zijn tegen ransomware. Ootbi is ontworpen volgens de zero trust- en gegevensbeveiligingsprincipes, waarbij de nadruk ligt op onveranderlijkheid om het risico van ransomware op back-upgegevens aanzienlijk te verminderen. Met een aangepast beveiligd Linux-besturingssysteem wordt de beveiliging verder versterkt, en het ontbreken van toegang tot root of het besturingssysteem betekent dat zelfs de meest bevoorrechte gebruiker Ootbi of zijn onveranderlijke gegevens niet kan wijzigen.

Zero Trust Data Resilience (ZTDR) architecture

> OOTBI ZERO TRUST DATA RESILIENCE (ZTDR) ARCHITECTURE

Zero Trust Data Resilience (ZTDR), een baanbrekende samenwerking tussen Veeam en Numberline Security, markeert de evolutie van Zero Trust-principes naar de bescherming van back-up- en herstelsystemen:

  1. Slimme Scheiding: Back-upsoftware en back-upopslag worden strikt gescheiden, waardoor het aanvalsoppervlak en de actieradius tot een minimum worden beperkt.

  2. Veilige Zones: Met meerdere data resilience zones voldoet ZTDR aan de 3-2-1 Backup Rule, waarbij meerlagige beveiliging wordt gegarandeerd voor maximale betrouwbaarheid.

  3. Onaantastbare Opslag: De back-upopslag is onveranderlijk, waardoor back-upgegevens beschermd zijn tegen wijzigingen en verwijderingen. Nul-toegang tot root en het besturingssysteem bieden extra bescherming tegen zowel externe als interne bedreigingen.

> WAAROM KIEZEN VOOR OBJECT FIRST?

IMMUTABILITY

S3 native Object Lock. Secure, resilient, and purpose-built means data is isolated and untouchable.

UP TO DATE

Bugs, quirks, or limitations of a traditional file system are absent in object-based architectures.

RELIABILITY

The S3 protocol has guaranteed data delivery (unlike SMB or NFS), so businesses get end-to-end data reliability.

SCALABILITY

Object-based systems anticipate horizontal scalability, which never sacrifices performance for capacity.

ON-PREM-TO-CLOUD

Secure and seamless on-premises-to-cloud data copy in S3 format with no overhead.

AVAILABILITY

Natively solves many of the availability needs organizations consider when considering backup storage and the 3-2-1 backup rule.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl