Veeam Logo

> VEEAM?

Veeam® is wereldwijd de marktleider in oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer die moderne gegevensbescherming bieden. Veeam biedt enkel een platform voor de bescherming van cloud-, virtuele, fysieke, SaaS- en Kubernetes-omgevingen dat eenvoudig, flexibel, betrouwbaar en krachtig is. Veeam geeft je het vertrouwen om digitale transformatie te versnellen, bescherming te bieden tegen cybercriminaliteit en bedrijfsveerkracht te bevorderen, zodat uw gegevens altijd beschermd en altijd beschikbaar zijn. Verminder kosten en complexiteit en bereik je zakelijke doelstellingen met Veeam.

NextStep24 Certified By VEEAM

> WHY VEEAM?

Veeam is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer met een focus op moderne gegevensbescherming. Ze bieden eenvoudige, flexibele, betrouwbare en krachtige oplossingen voor de bescherming van gegevens in diverse omgevingen, waaronder cloud, virtueel, fysiek, SaaS en Kubernetes. Veeam staat bekend om zijn innovatie, inclusief bescherming tegen ransomware, en biedt uitgebreide gegevensintegraties. Ze streven naar klanttevredenheid en hebben talrijke erkenningen ontvangen voor hun leiderschap en groei in de branche.

400K+

 Customers

200+

Top Industry Awards

180+

Countries

#1

Market Share in Europe and #2 Worldwide

Modern data

> WAAROM NU?

De feiten zijn duidelijk: gegevensbescherming kost jou tijd en geld. Het houdt jou tegen om het volledige potentieel van jouw gegevens te benutten. Jij verdient het om het vertrouwen te hebben dat jouw gegevens op alle platforms volledig beschermd zijn en snel kunnen worden hersteld, en dat jij een platform hebt dat zal groeien en schalen met jouw toekomstige behoeften.

office 365 backup

> DE 4 REDENEN WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR VEEAM! 

  1. Veeam biedt een enkel platform voor het moderniseren van back-up, het versnellen van hybride cloud-implementaties en het beveiligen van jouw gegevens.
  2. Het platform is open en vult een breed ecosysteem van partners aan om onze oplossing gemakkelijk te integreren in elke klantomgeving. (Meer dan 60 opslagintegraties)
  3. Veeam is softwaregedefinieerd en hardwareagnostisch, wat zorgt voor de ultieme oplossingen van topklasse en klantflexibiliteit.
  4. Veeam biedt eenvoudige, flexibele, betrouwbare en krachtige gegevensbescherming, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijf - er is een reden waarom klanten zeggen: "Veeam, het werkt gewoon."
Veeam Logo

> VEEAM ONTWERPSTRATEGIE EN ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

De productontwerpfilosofie van Veeam® is gebaseerd op vier principes: eenvoudig, flexibel, betrouwbaar en krachtig. Deze principes stimuleert Veeam om oplossingen te bouwen die gemakkelijk te gebruiken zijn, eenvoudig te beheren zijn en flexibel genoeg zijn om te werken met de hardware- en cloudplatforms die hun klanten gebruiken.

FAQ

Wat is Veeam?

Veeam is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer met een focus op moderne gegevensbescherming.

Welke principes drijven het ontwerp van Veeam-producten?

De productontwerpfilosofie van Veeam is gebaseerd op vier principes: eenvoudig, flexibel, betrouwbaar en krachtig.

Wat onderscheidt Veeam van andere gegevensbeveiligingsbedrijven?

Veeam onderscheidt zich door zijn eenvoudige, flexibele, betrouwbare en krachtige gegevensbeschermingsoplossingen. Ze bieden ook uitgebreide ondersteuning voor verschillende hardware- en cloudplatforms.

Welke soorten gegevens kan Veeam beschermen?

Veeam kan verschillende soorten gegevens beschermen, waaronder gegevens in de cloud, virtuele omgevingen, fysieke servers, SaaS-toepassingen en Kubernetes-omgevingen.

Ondersteunt Veeam back-ups in de cloud?

Ja, Veeam biedt uitgebreide ondersteuning voor back-ups in de cloud, waaronder integratie met cloudproviders zoals AWS, Azure en Google Cloud.

Hoe beschermt Veeam tegen ransomware en cyberaanvallen?

Veeam biedt bescherming tegen ransomware en cyberaanvallen door middel van krachtige opslagmogelijkheden voor gegevens en beveiligde back-up- en herstelopties.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming