> IT-oplossingen
it infrastructuur

> IT INFRASTRUCTUUR

NextStep24 is de specialist op het gebied van opslag, virtualisatie en server hardware. Ze bieden oplossingen voor centrale opslag, met de nadruk op stabiliteit, voorspelbare prestaties en eenvoud. Ze werken samen met toonaangevende partners om kwaliteit te waarborgen. De diensten omvatten advies, installatie en migratie van serversystemen, servervirtualisatie en oplossingen voor hoge beschikbaarheid, disaster recovery en back-up.

cyber security

> CYBER SECURITY

Bescherm jouw digitale wereld met cyberbeveiliging. Leer meer over de groeiende dreiging van cybercriminaliteit en ontdek hoe NextStep24 jou kan helpen om jouw digitale infrastructuur te beschermen. Vergroot jouw bewustzijn, versterk jouw kennis en implementeer effectieve beveiligingsmaatregelen met onze expertise. Ontdek de essentiƫle rol van cyberbeveiliging en zet samen met ons de eerste stap naar een veiligere digitale toekomst. Bezoek onze informatieve pagina en neem controle over jouw online veiligheid.

DISASTER RECOVERY

> DISASTER RECOVERY

Downtime en dataverlies kunnen een bedrijf ernstige schade toebrengen. NextStep24 biedt inzicht in beschikbare oplossingen voor disaster recovery (DR) in gevirtualiseerde omgevingen en de Public Cloud. Deze oplossingen helpen organisaties om downtime te minimaliseren en dataverlies te voorkomen, waardoor de bedrijfscontinuĆÆteit wordt gewaarborgd.

back up

> BACK UP

NextStep24 biedt eenvoudige en efficiënte oplossingen voor het veiligstellen en herstellen van data na een calamiteit. Ze adviseren en helpen bij het implementeren van slimme IT-oplossingen, zoals software, hardware, een tweede datacenter of Cloud diensten. Met betrouwbare IT-backupdiensten van www.backupservices.nl wordt dataverlies verleden tijd.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming