> ONZE PARTNERS
Arctic Wolf

> ARCTIC WOLF

Arctic Wolf Networks is een toonaangevend bedrijf in cyberbeveiliging, gespecialiseerd in geavanceerde beveiligingsmonitoring. Ze bieden proactieve detectie, analyse en respons op cyberdreigingen, en leveren waardevolle inzichten voor een versterkte beveiliging. Met hun expertise spelen ze een cruciale rol bij het beschermen van bedrijfsgegevens en digitale integriteit.

MEER INFORMATIE
Hewlett Packard Enterprise logo.svg

> HEWLETT PACKARD ENTERPRISE (HPE)

Hewlett Packard Enterprise is een toonaangevend technologieconcern dat haar klanten in staat stelt beter en sneller te innoveren. Met het meest uitgebreide portfolio in de markt - uiteenlopend van cloud- en datacenteroplossingen tot workplace applications – helpen onze technologieën en services klanten overal ter wereld aan een efficiëntere, productievere en veiligere IT-omgeving.

Veeam logo

> VEEAM

Het bedrijf ontwikkelt back-up-, rampenherstel- en moderne gegevensbeveiligingssoftware voor virtuele, cloud-native, SaaS-, Kubernetes- en fysieke workloads. Hoewel Veeam begon met het beschermen van gegevens in gevirtualiseerde workloads, is het aanzienlijk uitgebreid om gegevens te beschermen op een breed scala aan platforms, waaronder AWS, Azure, Google Cloud, Microsoft 365, Kubernetes, enzovoort.

MEER INFORMATIE
> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming