> ARCTIC WOLF
arctic wolf benelux partner of the year

ARCTIC WOLF BENELUX PARTNER OF THE YEAR 2023

We zijn door het dolle heen! NextStep24 heeft zojuist de Arctic Wolf BENELUX PARTNER OF THE YEAR 2023 award gewonnen! We zijn zo trots op ons team en alle inspanningen die we hebben geleverd. Deze award is een erkenning voor onze voortdurende toewijding aan innovatie en groei in de technologie-industrie. We hebben hard gewerkt om onze klanten te ondersteunen en hen te helpen succes te behalen in het digitale tijdperk.

benelux-partner-of-the-year

> ARCTIC WOLF: MARKTLEIDER IN SECURITY OPERATIONS DIENSTEN!

Arctic Wolf® is marktleider in de security operations dienstensector. Met behulp van het cloud-native Arctic Wolf® Platform, bieden ze security-operations management aan als een conciërgedienst. Hiermee zorgen ze voor een uitgebreide en gepersonaliseerde aanpak om jouw organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Arctic Wolf

> WAT KAN JE VERWACHTEN?

Arctic Wolf biedt betere bescherming, een sterkere beveiliging en deskundige begeleiding.

> ARCTIC WOLF SOLUTIONS

Arctic Wolf-oplossingen omvatten:

- Managed Detection and Response (MDR)
- Managed Risk
- Managed Security Awareness 
- Cloud Detection and Response
- Incident Response
- Cloud Security Posture Management

Arctic wolf 1

> HOE LEVERT ARCTIC WOLF BETERE BESCHERMING, VEILIGHEID EN ASSISTENTIE? 

Hoogopgeleide Concierge Security® experts werken als een verlengstuk van interne teams om 24/7 monitoring, detectie en respons te bieden, evenals doorlopend risicobeheer om organisaties proactief te beschermen en hun beveiligingspositie voortdurend te versterken.

PHISHING

18%

van de klanten hebben phishing-activiteiten die door e-mailbeveiliging worden gemist maar worden opgemerkt door Arctic Wolf

DWELL TIME

0:30

is de gemiddelde tijd om een indringing te identificeren. Arctic Wolf doet dit in 30 minuten of minder.

ADVANCES THREATS

43%

van klanten die te maken hebben met threats worden opgemerkt door Arctic Wolf die niet opgemerkt zijn interne beveiliging tools.

TIME OF ATTACKS

39%

van bedreigingen worden gedetecteerd na 20:00 uur en voor 08:00 uur door Arctic Wolf.

Arctic wolf 2

> PROTECTION

Het Arctic Wolf-platform biedt jou alle essentiële elementen van het security operations framework: identificeer, bescherm, detecteer, reageer en herstel van threats, en vermindert zo het cyberrisico door de impact van cyberinbraken te minimaliseren. Hun cloud-native platform biedt jou brede zichtbaarheid op endpoints, netwerken en cloud, zodat Arctic Wolf aanvallen kunnen stoppen voordat ze escaleren tot inbraken. Met realtime waarschuwingen, bruikbare inzichten en gezamenlijke respons zorgen zij ervoor dat jij altijd beschermd blijft!

Arctic wolf logo

> RESILIENCE

De Arctic Wolf diensten zorgen ervoor dat je proactief te werk gaat bij het opzetten van de security van jouw bedrijf, waardoor de kans op een succesvolle aanval wordt verminderd, naleving wordt gehandhaafd, veerkracht wordt opgebouwd en je algehele security posture in de loop der tijd sterker wordt. Het Arctic Wolf-platform in combinatie met het Concierge Security Team identificeert kwetsbaarheden, blootstellingen, risicovolle configuraties en gebruikersgedrag en helpt je deze problemen te verhelpen voordat aanvallers er misbruik van kunnen maken.

Arctic wolf 3

> GUIDANCE

Door samen te werken met het Triage- en Concierge Team van Arctic Wolf, krijg je direct verhoog je het niveau van de security binnen je organsiatie. Je krijgt 24x7 dekking en wordt gekoppeld aan beveiligingsexperts die de security operations diensten van Arctic Wolf toepassen om de effectiviteit binnen jouw omgeving te maximaliseren. Het  Triage- en Concierge Team werkt nauw met je samen om ruis te verminderen en efficiëntie te bevorderen. Arctic Wolf helpt je tijd en frustratie te besparen en stellen je in staat om je IT resources te richten op het meest impactvolle werk terwijl je vooruitgang boekt op je security journey.

FAQ

Wat is Arctic Wolf?

Arctic Wolf is een toonaangevend cybersecuritybedrijf dat zich richt op het leveren van geavanceerde cybersecurity-oplossingen en -diensten aan organisaties over de hele wereld.

Welke diensten biedt Arctic Wolf aan?

- Managed Detection and Response (MDR)
- Managed Risk
- Managed Security Awareness 
- Cloud Detection and Response
- Incident Response
- Cloud Security Posture Management

Wat is het doel van risicobeoordelingen van Arctic Wolf

Risicobeoordelingen helpen organisaties om hun beveiligingsrisico's beter te begrijpen. Arctic Wolf voert uitgebreide beoordelingen uit om kwetsbaarheden te identificeren, bedreigingsrisico's te evalueren en aanbevelingen te doen om de algehele beveiliging te verbeteren.

Wat gebeurt er bij een beveiligingsincident?

Als zich een beveiligingsincident voordoet, biedt Arctic Wolf onmiddellijke ondersteuning voor incidentrespons. Het team van experts helpt bij het identificeren, isoleren en oplossen van beveiligingsincidenten om schade te minimaliseren en herhaling te voorkomen.

Hoe werkt de 24/7 bewaking en detectie van bedreigingen van Arctic Wolf?

Arctic Wolf maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsinformatie- en event management (SIEM)-technologieën en geavanceerde gedragsanalyse om potentiële bedreigingen te identificeren. Het team van beveiligingsanalisten van Arctic Wolf bewaakt voortdurend uw netwerk en reageert onmiddellijk op verdachte activiteiten.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming