> Over NEXtstep24
nextstep 24

> NextStep24 is specialist op het gebied van moderne ICT infrastructuur, backup en disaster recovery.

Samen met u bouwen wij aan oplossingen die passen bij uw omgeving, beleid en uitgavepatroon. NextStep24 maakt huidige infrastructuren slimmer en compacter door de juiste integratie van soft- en hardware . Het verminderen van complexiteit staat centraal in alle oplossingen. Daarnaast bieden wij flexibiliteit op zowel financieel- en technisch vlak waarbij het uitgangspunt van de klant centraal staat. NextStep24 garandeert 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beschikbaarheid van uw data omdat uw data het meest waardevolle bezit is. NextStep24 heeft focus op public en private Cloud maar ook op on-premise oplossingen.

stappen, toekomst, ict, backup

> Stappen naar de toekomst

Waar moet een organisatie op inzetten? Hoe verandert een organisatie terwijl de business doorgaat? NextStep24 neemt samen met u de stappen naar uw toekomst. NextStep24 heeft een pragmatische kijk op de ICT en bezit kennis van zowel nieuwe- als bestaande technologieën.

ICT is continu in beweging. Samen met ons bent u klaar voor de “Next Step”.

> ONZE VISIE

ICT is altijd in beweging. Daarom wil NextStep24 het kenniscentrum zijn op het gebied datamanagement oplossingen. Onze insteek hierbij is het bouwen van flexibel ingerichte omgevingen, efficiënt in gebruik, met maximale performance en eenvoud daar waar dit nodig is.

Applicaties, gegevens en gebruikers hebben niet langer een vaste geografische relatie met elkaar. NextStep24 wil een kennispartner zijn in de markt en daarbij een maximale beschikbaarheid van de bedrijfsprocessen garanderen.

> ONZE MISSIE

Flexibiliteit bieden wij en verwachten wij ook van onze relaties. NextStep24 biedt oplossingen voor klanten die deze wens ook hebben. Niet alleen technisch, maar ook financieel.

NextStep24 wil een voorloper zijn op alle vlakken die in relatie staan met deze flexibiliteit en beschikbaarheid. NextStep24 zal het aanspreekpunt zijn voor hybride omgevingen waarin continuïteit en flexibiliteit prevaleren.

nextstep24

> WAarom klanten kiezen voor nextstep24

Veel organisaties zijn momenteel aan het zoeken naar hoe zij met hun ICT omgeving verder moeten. Er zijn namelijk veel keuzes bijgekomen: Er is Cloud en er is On-premise. Er is capaciteit nodig maar ook performance. Er is beschikbaarheid nodig maar er zijn ook de kosten hiervan.

NextStep24 maakt huidige infrastructuren slimmer en compacter door de juiste integratie van soft- en hardware die significante besparingen opleveren.

Denk hierbij aan:

- Lagere licentiekosten
- Lagere supportkosten
- Vermindering beheerkosten
- Uitstel van investering in hardware
- Verlaging van belasting op de huidige       omgeving
- Verbetering de RTO en RPO
- Omzetten van CAPEX naar OPEX

> DEze KLANTEN GINGEN U VOOR:

> Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 304
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl