> BEDANKT!

> WE NEMEN CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN! 

over nextstep24

> SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DATAPROTECTIE

Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen die toepasbaar zijn in jouw IT omgeving, beleid en uitgavepatroon. NextStep24 maakt huidige IT infrastructuren geavanceerder en compacter door de juiste integratie van software, hardware en diensten. Eenvoud staat centraal in alle oplossingen. Daarnaast bieden wij flexibiliteit op zowel financieel- en technisch vlak waarbij het uitgangspunt van de klant altijd centraal staat. NextStep24 garandeert 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beschikbaarheid van jouw data omdat dit je meest waardevolle bezit is. NextStep24 heeft focus op public en private Cloud maar ook op on-premise oplossingen.

instagram

> VOLG JE NEXTSTEP24 AL OP INSTAGRAM?

Volg ons om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen, projecten en evenementen.

Wat kun je verwachten? Leuke momenten, updates, waardevolle inzichten en een kijkje achter de schermen van ons team. We willen ook graag met jullie in contact komen, dus stel vragen en deel je ervaringen!

visie van nextstep24

> ONZE VISIE

Dataprotectie op orde brengen in een organisatie is in deze tijd van groot belang. NextStep24 is hierin de specialist. Wij bouwen flexibel ingerichte omgevingen, efficiënt in gebruik, met maximale security, performance en eenvoud waar nodig.

Applicaties, gegevens en gebruikers hebben niet langer een vaste geografische relatie met elkaar. Altijd strevend naar kwaliteit wil NextStep24 hier dé kennispartner in de markt zijn en daarbij een maximale beschikbaarheid van data en bedrijfsprocessen garanderen.

> DEze KLANTEN GINGEN je VOOR:

WATERSCHAP BB DELTA
WE FASHION LOGO
TESORION
SECURITAS
SANTANDER
REVIT SPORT LOGO
PORT OF Rotterdam
NATURES PRIDE
PAARDEKOOPER
HIKOKI
HET KEUKENMAGAZIJN
GREENCHOICE
GEMEENTE TERNEUZEN
GEMEENTE HW
EARAMAX
ARCUS IT
CBR
COMBI VLIET
DEVELSTEIJN COLLEGE
de missie van nextstep24

> ONZE MISSIE

De missie van NextStep24 is om een toonaangevende autoriteit te zijn in het leveren van eenvoudige en betrouwbare dataprotectie oplossingen, waarmee we bedrijven en organisaties helpen de veiligheid en integriteit van hun cruciale gegevens te waarborgen.

Als marktleider streven we om de standaard te zetten in de strijd tegen calamiteiten, menselijke fouten en digitale aanvallen zoals ransomware. Wij zetten ons in voor innovatie, klanttevredenheid en creëren van een veiligere en weerbare digitale omgeving.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl