> JOUW ORGANISATIE DUURZAMER MET RESTORE AS A SERVICE
NextStep24 en duurzaamheid

> ONTDEK DE IMPACT OP HET MILIEU EN JE FINANCIEN MET RESTORE AS A SERVICE

Welkom bij NextStep24 en onze Restore as a Service (RaaS) oplossing. Het is de dienst die jouw bedrijf beschermt en duurzamer maakt. Calamiteiten kunnen een verwoestende impact hebben op jouw organisatie, zowel financieel als op het gebied van duurzaamheid. Stel jezelf deze vraag: hoeveel ben jij bereid te verliezen bij calamiteiten, en wat is de impact op het milieu?

Marvin handje removebg preview

> KOM IN CONTACT EN ONTDEK RESTORE AS A SERVICE

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over hoe Restore as a Service jouw bedrijf kan beschermen, jouw duurzaamheidsinspanningen kan stimuleren, en de impact op het milieu en financiën kan verminderen. 

> DEze KLANTEN GINGEN je VOOR:

WATERSCHAP BB DELTA
WE FASHION LOGO
TESORION
SECURITAS
SANTANDER
REVIT SPORT LOGO
PORT OF Rotterdam
NATURES PRIDE
PAARDEKOOPER
HIKOKI
HET KEUKENMAGAZIJN
GREENCHOICE
GEMEENTE TERNEUZEN
GEMEENTE HW
EARAMAX
ARCUS IT
CBR
COMBI VLIET
DEVELSTEIJN COLLEGE
duurzaamheid en de kosten

> WAT KOST EEN CALAMITEIT JOUW ORGANISATIE EN HET MILIEU?

Calamiteiten kunnen leiden tot financiële schade doordat processen stagneren en oogsten niet getransporteerd kunnen worden. Dit leidt tot voortdurende kosten en verspilling, wat zowel jouw bedrijf als het milieu schaadt. Maar er is hoop, en dat heet Restore as a Service (RaaS) door NextStep24.

> DE KRACHT VAN RESTORE AS A SERVICE EN NEXTSTEP24

Restore as a Service is de redder in nood voor bedrijven zoals die van jou. Het is niet zomaar een back-updienst; het is een immutable back-up. Dit betekent dat jouw gegevens absoluut veilig en onveranderlijk zijn. Bovendien zorgen we ervoor dat bij een calamiteit een specialist van NextStep24 persoonlijk ter plaatse komt om de back-up te leveren en te restoren. Zo blijft jouw organisatie draaien en blijven jouw processen ononderbroken, wat de financiële schade en milieuschade kan verminderen.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl