> ICT PARTNER
BETROUWBARE en NAUWKEURIGE ICT PARTNER

> BETROUWBARE & NAUWKEURIGE ICT PARTNER

Ben je op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige ICT-partner? Bij NextStep24 ben je aan het juiste adres. In een snel veranderende digitale wereld vormt ICT vaak een uitdaging voor bedrijven en organisaties. Het is essentieel dat systemen naadloos met elkaar communiceren en dat veiligheid geen zorgpunt is. Bij NextStep24 streven we naar de juiste ICT-oplossingen die effectief werken. Wij zijn jouw vertrouwde ICT-partner die bekend is met zowel de huidige als toekomstige digitale landschappen.

Met NextStep24 als jouw ICT-partner kun je erop vertrouwen dat we altijd op zoek zijn naar flexibele oplossingen met focus op continuïteit. We streven naar totaaloplossingen voor jouw ICT-behoeften. Onze prioriteit is het bieden van eerlijk en degelijk advies om jouw ICT-omgeving klaar te stomen voor het heden, de toekomst en alles daartussenin.

NEXTSTEP24 JOUW IDEALE ICT PARTNER

> HIERDOOR IS NEXTSTEP24 JOUW IDEALE ICT PARTNER

OPZOEK NAAR EEN ICT PARTNER

> OPZOEK NAAR EEN ICT PARTNER?

Ben je op zoek naar een vertrouwde ICT-partner? We verwelkomen regelmatig nieuwe organisaties als klant bij NextStep24. We streven ernaar dat het project zo min mogelijk impact heeft op jouw organisatie en medewerkers, zodat zij probleemloos kunnen doorgaan met hun dagelijkse werkzaamheden. NextStep24 is al de vaste ICT-partner voor meer dan 100+ organisaties in de regio Nederland.

> DEze KLANTEN GINGEN je VOOR:

NEXTSTEP24 ALS JOUW ICT PARTNER

> WAT JE KAN VERWACHTEN VAN NEXTSTEP24 ALS JOUW ICT PARTNER

NextStep24 heeft eenvoudige, slimme en compacte software, hardware en diensten die een hoge standaard van dataprotectie opleveren binnen jouw organisatie. 

Denk hierbij aan:

  • Maximale productintegratie
  • Eenvoud in beheer
  • Zo min mogelijk componenten
  • Hoog kwaliteitsniveau
  • Cybersecurity op orde
  • Hoge beschikbaarheid van data
Avocado Nature's Pride

> REFERENTIECASE NATURE'S PRIDE

Na vijf jaar voelde het Nimble storage-systeem
dat Nature’s Pride on-premise heeft staan stilaan
als gedateerd. “We hadden er misschien nog twee
jaar uit kunnen persen, maar het leek ons slimmer om
voor een toekomstbestendige oplossing te kiezen.” In
de zoektocht naar een systeem op maat vertrouwde
Nature’s Pride op de expertise van NextStep24.

WAAROM EEN ICT PARNTER

> WAAROM EEN ICT PARNTER?

Een vaste ICT-partner is cruciaal voor jouw organisatie omdat de continuïteit van de ICT-omgeving niet mag worden verstoord. Tegenwoordig is de ICT-omgeving de motor van elk bedrijf. Wanneer deze niet naar behoren functioneert, heeft dit directe invloed op de bedrijfsprocessen. Een betrouwbare ICT-partner zoals NextStep24 kan het verschil maken door jou te adviseren, begeleiden en ondersteunen op het gebied van ICT.

Naast het leveren van oplossingen speelt een ICT-partner een belangrijke rol in het proces van jouw organisatie. Bij problemen, groot of klein, moet je kunnen vertrouwen op jouw partner voor de juiste ondersteuning. Het is essentieel dat problemen snel worden opgelost om de bedrijfsprocessen weer op gang te brengen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een partner waarop jouw organisatie kan bouwen.

> CONTACT OPNEMEN

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)10 3007890, per e-mail via info@nextstep24.nl of laat een bericht achter via het contactformulier hiernaast. Ons team van specialisten staat klaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Bij NextStep24 zijn we jouw vertrouwde partner die begrijpt hoe de digitale wereld van vandaag en morgen werkt.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming