Aguacates mexicanos
>  MAAK EEN AFSPRAAK MET NEXTSTEP24

> ONTDEK DE SMAAK VAN NEXTSTEP24, WAAR DE OPLOSSINGEN NET ZO RIJP ZIJN ALS EEN GOEDE AVOCADO! 

Wat een genoegen om recentelijk langs te zijn geweest bij jouw bedrijf met een gift vol handige gadgets en een inspirerende referentiecase van onze gewaardeerde klant, Nature's Pride.

En wat leuk dat je de QR code hebt gescand om meer te weten te komen wat NextStep24 misschien wel voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van dataprotectie, hieronder kan je ons formulier invullen en dan nemen wij gelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. 

> LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER. WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP!

over nextstep24

> SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DATAPROTECTIE

Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen die toepasbaar zijn in jouw IT omgeving, beleid en uitgavepatroon. NextStep24 maakt huidige IT infrastructuren geavanceerder en compacter door de juiste integratie van software, hardware en diensten. Eenvoud staat centraal in alle oplossingen. Daarnaast bieden wij flexibiliteit op zowel financieel- en technisch vlak waarbij het uitgangspunt van de klant altijd centraal staat. NextStep24 garandeert 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beschikbaarheid van jouw data omdat dit je meest waardevolle bezit is. NextStep24 heeft focus op public en private Cloud maar ook op on-premise oplossingen.

> WAarom klanten kiezen voor nextstep24

Veel organisaties zijn momenteel op zoek naar hoe zijn hun data maximaal kunnen beschermen. Er zijn namelijk veel bedreigingen bijgekomen tegenwoordig : kijk alleen al naar het aantal ransomware attacks en de impact die deze hebben op de organisaties die hierdoor geraakt zijn. Hiervoor zijn oplossingen en diensten nodig om dit tegen te gaan.

NextStep24 heeft hiervoor eenvoudige, slimme en compacte software, hardware en diensten die een hoge standaard van dataprotectie opleveren binnen jouw organisatie.

Denk hierbij aan:

  • maximale productintegratie
  • eenvoud in beheer
  • zo min mogelijk componenten
  • hoog kwaliteitsniveau
  • securityniveau op orde
  • hoge beschikbaarheid van data

verschillen tussen backup

> DEze KLANTEN GINGEN je VOOR:

WATERSCHAP BB DELTA
WE FASHION LOGO
TESORION
SECURITAS
SANTANDER
REVIT SPORT LOGO
PORT OF Rotterdam
NATURES PRIDE
PAARDEKOOPER
HIKOKI
HET KEUKENMAGAZIJN
GREENCHOICE
GEMEENTE TERNEUZEN
GEMEENTE HW
EARAMAX
ARCUS IT
CBR
COMBI VLIET
DEVELSTEIJN COLLEGE
> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op!

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl