backup
> BACK UP
impact

> BEPERK DE IMPACT VAN CALAMITEITEN EN HERSTEL VERLOREN DATA SNEL

Bij NextStep24 begrijpen we hoe belangrijk het is om de impact van calamiteiten te beperken en verloren data snel weer beschikbaar te maken. Ons doel is om jou te voorzien van eenvoudige, maar uiterst effectieve oplossingen die niet alleen efficiënt data veiligstellen, maar ook zorgen voor een snelle recovery. We streven ernaar om jouw bedrijf zo snel mogelijk terug te laten keren naar de normale gang van zaken.

ict oplossingen

> VEREENVOUDIG JOUW ICT-OMGEVING MET SLIMME OPLOSSINGEN

Wij zijn er om jou te adviseren en te ondersteunen bij de implementatie van deze slimme, maar toch eenvoudige oplossingen. Of het nu gaat om de keuze van de juiste software, hardware, het opzetten van een tweede datacenter of het verkennen van de mogelijkheden van Cloud diensten, ons deskundige team staat klaar om jou volledig bij te praten over deze onderwerpen.

AfSPraak maken
ict advies

> ADVIES EN IMPLEMENTATIE VAN EENVOUDIGE OPLOSSINGEN VOOR JOUW BEDRIJF

Bij NextStep24 begrijpen we dat jouw ICT-omgeving complex kan zijn en dat het vereenvoudigen ervan van cruciaal belang is. Ons doel is om jou te helpen jouw ICT-omgeving te stroomlijnen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de betrouwbare beveiliging van jouw data en een snelle recovery in geval van calamiteiten.

informeren over ict keuzes

> KEUZES? LAAT ONS JE INFORMEREN

We bieden niet alleen oplossingen, maar ook een uitgebreid scala aan diensten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Ons team van experts zal nauw met jou samenwerken om de beste oplossingen te identificeren en te implementeren. Of het nu gaat om het opzetten van redundante systemen, het implementeren van datarecoveryplannen of het opzetten van veilige cloudopslag, wij hebben de expertise en ervaring om jouw bedrijf te ondersteunen.

Marvin handje removebg preview

> VEREENVOUDIG JOUW ICT-OMGEVING MET ONZE EXPERTISE

Bij NextStep24 weten we dat tijd cruciaal is wanneer het gaat om het herstellen van jouw bedrijfsactiviteiten na een calamiteit. Daarom zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat jouw data snel weer beschikbaar is en jouw bedrijf weer normaal kan functioneren. Ons team staat altijd paraat om snel te reageren en te zorgen voor een snelle en efficiƫnte recovery.

nextstep24 is altijd op tijd

> TIJD IS CRUCIAAL - WE REAGEREN SNEL VOOR EEN SNELLE RECOVERY

Ons team staat altijd paraat om snel te reageren en te zorgen voor een snelle en efficiƫnte recovery. We begrijpen dat jouw bedrijf niet kan wachten en streven ernaar om jouw data zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken, zodat je zo snel mogelijk terug kunt keren naar de normale gang van zaken.

nextstep24

> JOUW BETROUWBARE PARTNER IN DATAHERSTEL EN ICT-ONDERSTEUNING

Bij NextStep24 zijn we toegewijd aan het zijn van jouw betrouwbare partner als het gaat om dataherstel en ICT-ondersteuning. Met onze expertise en ervaring kunnen we jou helpen bij het beschermen en herstellen van jouw waardevolle data, zodat je met vertrouwen kunt blijven opereren, zelfs na een calamiteit. We staan voor je klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en te helpen groeien met onze uitgebreide diensten en oplossingen.

FAQ

Waarom is het belangrijk dat ik regelmatig back-ups maak van mijn gegevens?

Het is essentieel om regelmatig back-ups te maken, zodat je jouw gegevens kunt beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen, zoals hardwarestoringen, ransomware-aanvallen, natuurrampen of menselijke fouten. Met regelmatige back-ups kun je verloren gegevens eenvoudig herstellen en ervoor zorgen dat je bedrijf of persoonlijke zaken soepel blijven verlopen.

Welke gegevens moet ik regelmatig back-uppen?

Het is verstandig om al jouw belangrijke gegevens regelmatig te back-uppen. Dit omvat bestanden, mappen, toepassingsinstellingen en databases. Identificeer de gegevens die van cruciaal belang zijn voor jouw bedrijfsactiviteiten of persoonlijke leven en neem ze op in jouw back-upplan.

Welke back-upmethode is het meest geschikt voor mijn behoeften?

De keuze van de back-upmethode hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals lokale back-ups, externe harde schijven, cloudback-ups en hybride oplossingen. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is verstandig om jouw vereisten te evalueren en professioneel advies in te winnen om de meest geschikte back-upstrategie voor jou te bepalen. Zo zorg je ervoor dat jouw gegevens altijd veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld wanneer dat nodig is.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming