Security Awareness

> WAT IS SECURITY AWARENESS

Security awareness betekent simpelweg dat jij op de hoogte bent van de risico's en weet hoe je jezelf online kunt beschermen. Het omvat niet alleen technologische dingen, maar ook het bewustzijn van gebruikers over risico's, het belang van sterke wachtwoorden, het vermijden van phishing-aanvallen en het up-to-date houden van je software.

security-awareness-1

> WAAROM IS SECURITY AWARENESS BELANGRIJK?

In een tijdperk waarin online zijn een vast onderdeel van ons leven is, is security awareness jouw eerste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen. Door bewust te zijn van mogelijke risico's, kun jij proactief stappen ondernemen om jezelf te beschermen tegen datadiefstal, identiteitsfraude en andere cyberaanvallen.

Nextstep24 en Security Awareness

> HOE VERSTERKT SECURITY AWARENESS JOUW ORGANISATIE?

Security awareness vergroot niet alleen jouw vermogen om potentiële bedreigingen te identificeren, maar het stelt je ook in staat om actie te ondernemen om jezelf en jouw gegevens te beschermen. Het resultaat? Een sterkere online ervaring met gemoedsrust, wetende dat jij actief bijdraagt aan het behoud van een veilige digitale omgeving.

ONZE ROL VOOR JOUW SECURITY AWARENESS?

> ONZE ROL VOOR JOUW SECURITY AWARENESS?

Bij NextStep24 zetten we ons in om niet alleen hoogwaardige producten/diensten aan te bieden, maar ook om jou te voorzien van de nodige kennis en tools voor een verhoogd veiligheidsbewustzijn. Ontdek onze blogs, tips en begeleiding om jouw online veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

FAQ

Hoe kan ik NextStep24  raadplegen voor meer informatie over security awareness?

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor specifieke vragen of deelname aan eventuele workshops.

Moet ik specifieke software gebruiken voor mijn online beveiliging?

Ja, het is sterk aan te raden om up-to-date beveiligingssoftware te gebruiken, zoals antivirusprogramma's en firewalls. We bieden aanbevelingen voor betrouwbare beveiligingssoftware zoals Managed Detection & Response, en geven tips over het belang van goede security rondom jouw organisatie! 

Hoe kan ik mijn security awareness vergroten?

Om je security awareness te vergroten, raden we aan om regelmatig onze educatieve blogs te lezen en/of deel te nemen aan bijvoorbeeld ons jaarlijks event met Arctic Wolf. Het begint met eenvoudige stappen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het vermijden van verdachte e-mails.

> Kom in contact!

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op! 

> Contact

NextStep24
Overschieseweg 306
3112 NC Schiedam

Tel: +31 (0)10 3007890
E-mail: info@nextstep24.nl

Webdesign: Online Beeldvorming